Auto Vzduchu Nafukovací Cestovný Matrac Auto Vybuchne Camping Posteľ Vonkajšie Vzduchu Zdvihol Nafukovacie Matrace V Aute
Auto Vzduchu Nafukovací Cestovný Matrac Auto Vybuchne Camping Posteľ Vonkajšie Vzduchu Zdvihol Nafukovacie Matrace V Aute
Sku: g32000
(2 Recenzie)
Novinka

€21.11 €30.60

Popis:

Odrážky:

1、Prenosné skladovanie: použite taška na uskladnenie, po vzduchovom vankúši je dať preč, objem je malý a ľahký, ľahko prenosný.

2、Rýchle automatické inflácia: otvorte vzduchovom vankúši, otvorte vzduchu tryska, nafukovací vankúš bude automaticky nafúknuť, stačí len ručne inflat vankúš, jedinečný automatický nafukovací vankúš vám poskytne kvalitný spánok, zakaždým, keď budete cestovať.

3、Pohodlné materiál: Vyrobené z polyester pongee textílie, je šetrné k životnému prostrediu, hladký povrch, dobre sa nosí a ľahko umývateľné, nepremokavé a priedušná,jadro je vyrobené z vysoko kvalitnej úsek bavlna, high-density huba je vybraná, pohodlné podporu.

4、Skladanie na použitie: všetky rozloženom stave (pre 2-3 osoby) Prekryl polovica (pre jednu osobu) dve formy, viaceré možnosti,všetky rozloženom stave rozmery: 188*130 cm, môžete relaxovať vaše nohy, relaxovať a spať na pohodlné auto.

5、Univerzálne a kompatibilné: Multi-purpose auto matrace môže byť tiež použitý pre cestovanie s rodinou, pre domácich hostí, aj keď sa presuniete do nového domova, a nie je možné okamžite si vhodný matrac, širokú škálu aplikácií, auto \ camping \ piknik \ office break \ rodiny, platia Pre väčšinu Suv, RVs & minivans.

Informácie:

Meno: Auto automatické vzduchu posteľ

Materiál: 75D polyesteru pongee textílie

Veľkosť: cca 180*132*5 cm/70.86*51.97*1.97 v

Použiteľné modely: Auto,SUV,MPV

Inflácia: automatické inflácia (bez náradia)

Používa: auto cestovanie posteľ, camping mat, obed, prestávka na poschodí posteľ.

Poznámka: Vankúše musia byť nahustené manuálne.

Funkcie:

1. Prenosné skladovanie: použiť ukladací pás, po vzduchovom vankúši je dať preč, objem je malý a ľahký, ľahko prenosný.

2. Automatické inflácia: jedinečný automatický nafukovací vankúš vám poskytne dobrý spánok zakaždým, keď budete cestovať.

3. Pohodlné materiál: pomocou PONGEE textílie, šetrné k životnému prostrediu materiál, povrch hladký, dobre sa nosí a ľahko umývateľné, nepremokavé a priedušné.

4. Skladanie na použitie: všetky rozloženom stave (pre 2-3 osoby) Prekryl polovica (pre jednu osobu) dve formy, viaceré možnosti.

5. Pohodlné používanie: jadro je vyrobené z vysoko kvalitnej úsek bavlna, high-density huba je začiarknuté, a pohodlnú podporu

Zoznam Produktov:

Automatické vzduchu matrac*1

Patch kit*1

Skladovanie taška*1

Štítky: auto na matrac, Šedá, matrace, nafukovací matrac opravy, celý tábor posteľ, posteľ matraca, nafukovacie auto matrac creta, príslušenstvo cesta, nh vzduchu matrac, lushdream vankúš.

  • Názov: Auto automatické vzduchu posteľ
  • style1: auto matrac
  • Použiteľné Modely: Pre Auto,SUV,MPV
  • Materiál: PVC
  • Veľkosť: about 180*132*5cm
  • Používa: auto cestovanie posteľ, camping mat, obed, prestávka na poschodí posteľ.