Private Label Hlboké Tkaniva Vibračná Terapia, Masáž Zbraň Bicie / LCD 6 Hláv / Chiropraxe 24v Elektrická Svalov Masáž Zbraň
Private Label Hlboké Tkaniva Vibračná Terapia, Masáž Zbraň Bicie / LCD 6 Hláv / Chiropraxe 24v Elektrická Svalov Masáž Zbraň
Sku: g34109
(0 Recenzie)
Novinka

€72.70 €127.55

Popis:

modname=ckeditor

Máme 10 rokov prispôsobenie skúsenosti, napríklad logo, farba, vzor, balenie, vlastný dizajn, značka, atď.

Ak chcete kúpiť viac ako 5 KS, alebo prispôsobiť dopytu alebo Dropshipping , prosím, kontaktujte nás.

Popis výrobku:

1)Masáž zbraň sa používa na zmiernenie svalová stuhnutosť a bolestivosť, podporujú krvný a lymfatický obeh, urýchliť zotavenie po cvičení a športové zranenia, zlepšiť celkové zdravie, telo je mäkké tkanivá, a zabraňujú zápal spôsobený adhézie medzi fascia a svaly.

2)6 Rôznych Masážnych Zbraň Hlavy: zbraň masér je vybavený šesť rôznych tvarov masáž hlavy pomáha používateľom relaxovať rôznych častí tela.

3)Vysoká kvalita Motorového: zbraň masér prijíma vysoko kvalitné motorové a má super teplo-rozptyľovanie funkciu. Vysoko-presné formy robí stroj hlavu a telo pevne pripojený. Hladké posuvné môže efektívne znížiť hluk počas prevádzky. 45DB tichý masáž.

4)Rýchle Nabíjanie: zbraň masér je vybavený 2400mAh kvalitných lítiových batérií, ktoré môžu pracovať na približne 5 až 6 hodín po každej poplatok, a môžu byť rýchlo nabiť.

5)HD LCD Displeja: HD LCD displeji. Dotykové tlačidlá. Presné zobrazenie zariadení, postavenie, moc a switch. 20-rýchlostné vibrácie úpravu. Efektívne masáž pre svaly, relax.

Názov produktu

masáž zbraň

Vstupné napätie

AC110V/220V, 50-60Hz

Amplitúda

12 mm/0.47 v

Výstroj pozícia

1-20levels

Rýchlosť

1200-3200r/min

Batérie

lítiová batéria 24V 2400mAh

Čas nabíjania

1-2hours

Pomocou času

3-6hours

Funkcia

beh, fitness zariadenia, športové trendy, fitness a body

FAQ

1. Otázka: Je nejaká zľava pre objemné objednávky?

Odpoveď: Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Ak potrebujete viac informácií alebo si chcete prispôsobený produkt,

e-mailom, môžete nám alebo nás kontaktujte Trademanager, odpovieme vám do 24 hodín

(okrem dovolenku).

2. Q: Všetky obrazové sú skutočné fotografie?

A: obraz všetkých produktov, ktoré predávame sú 100% reálne strieľať. Ak chcete, aby sa náš obchodný zástupca, môžete spolupracovať s našou spoločnosťou. A ak budete predávať naše produkty a dosiahnuť, aby $500, môžete získať high-definition reálny obraz.

3. Otázka: Ako sa o kvalitu produktov?

Odpoveď: Milý priateľ, prosím, nebojte sa o kvalite. Naša spoločnosť je hlavným výrobcom produktov v Číne, náš výrobok, sú vyvážané do viac ako sto krajinách po celom svete. Náš technický personál vám test na všetky výrobky, uistite sa, že každý zákazník môže získať výrobky s vysokou kvalitou.

4. Otázka: Čo ak som nespokojný s výrobkami?

A: Keď ste dostali produktov, bez ohľadu na to, čo problémy, ktoré máte, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problém, až kým nebudete spokojní.

5. Otázka: Prečo logistiky sú tak pomaly, aby niektoré krajiny?

Odpoveď: Všetky naše produkty majú malý zisk, a rozhodli sme sa relatívne ekonomické a rýchly spôsob, ako vyjadriť dodanie, zvyčajne to trvá o 15-35 dní vo väčšine regiónov sveta, len niekoľko vzdialených oblastiach, potrebujú viac času pre dodanie, prosím, trpezlivo čakať. Ak ste v naliehavú potrebu našich produktov, môžete si tiež vybrať, DHL,FedEx,TNT,UPS,EMS, ale mali by ste zaplatiť príslušné Logistické poplatky. Dúfam, že sa vám môže porozumieť. Ďakujem.

6. Otázka: Aká je vaša záruka a po-predajný servis?

Odpoveď: Produkty sa poskytuje záruka na jeden celý rok (kontrola a oprava služieb) od dátumu nákupu, Sme zodpovední za akékoľvek poškodenie výrobku(nie sú poškodené všetky chemických faktorov) a ak kvality problém sa stane, budeme výmenu poškodené jedno pre vás. Avšak, možno budete musieť vrátiť poškodený jeden k nám a zaplatiť náklady na dopravu.

Poznámky: 1.Ručné meranie, nechajte 1-2 cm chyba,ďakujem. 2.Prosím, zanechajte nám správu o vašom radšej Farbu,alebo pošleme náhodným. 3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Pochopte prosím, ďakujem!

Spätná väzba

Sme apprecated pre vaše nákupy v našom sotre, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám 5 star.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: masáž svalov zbraň, masáž zbraň batérie 24 v, masturbator prostata, chiropraxe nástroja, atramentová tlačiareň štítkov, pištoľ hračka, bambusové podstate, terapia fyzioterapia, 60w masáž zbraň, mini svalov masáž zbraň.

  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Číslo Modelu: EM03
  • masáž hlavy: 6 hláv
  • Druh: Svalové Masér Zbraň
  • Technológia: farbiace a dokončovacie masáž zbraň
  • Napätie: 110V - 220v
  • farba: Čierna Strieborná Červená Zelená Modrá
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Moc: nabíjateľná li-on batéria
  • Aplikácia: Telo
  • Materiál: ABS
  • Kapacita batérie: 2400mAh
  • Jedného balíka veľkosť: 36X27X13 cm

Súvisiace produkty