Tvár Navi masáž tváre-lifting s Platinum 360 Otáčanie Valca masáž vrásky odstraňovač tvaru V 3D full massageador 91231
Tvár Navi masáž tváre-lifting s Platinum 360 Otáčanie Valca masáž vrásky odstraňovač tvaru V 3D full massageador 91231
Sku: g41017
(1 Recenzie)
Novinka

€10.97 €24.37

Popis:

Cítiť miesenie pocit LUYAO 360 otáčanie Valca face-lifting masážny prístroj, S jeho jedinečnú stláčanie pohybu je nástroj určený na opakované hlboké "grip a glide" miesenie pocit, že esthetician môže obsahovať ako súčasť profesionálnej liečby. Tieto úkony, práce na krásne tón e a dotiahnuť vašu jemnú pokožku. 360 otáčanie Valca face-lifting masážny prístroj funguje na rôznych častiach tela, ako sú: • Čeľuste • Tvár • v Podpazuší • Pás • Vnútorné stehná • Krku • Hrudníka Však, akonáhle ste zažiť pocit LUYAO 360 otáčanie Valca masáž nástroj, budete chcieť použiť znovu a znovu. A môžete! Skúste pomocou LUYAO 360 otáčanie Valca masáž na vašej tváre, teľa, hrudníka a viac. Uvidíte rovnaký skvelé výsledky všade tam, kde používate svoj LUYAO 360 otáčanie Valca masáž je vodotesný, takže si môžete vziať takmer kdekoľvek! Estetický a Metódy Kopírujú profesionálny esthetician je "miesenie" manipulácií. Priľnavosť a glide akcia pomáha omladenie pleti žiarivosť pleti Platinum Povlak Na povrchu každej Luyao roller je potiahnutá v brilantné platinum, takže je kompatibilná aj pre najcitlivejšie pokožky. Microcurrent Veľmi mierne microcurrent je generované kreslenie v súvislosti s solárny panel pevne do rukoväte. Vodotesná Konštrukcia Tento produkt je ponorená vo vode môžu byť použité vo vani. Štandardný Spôsob, ako Držať Pevne uchopiť najhrubší časť zvládnuť bez krytiny solárny panel s rukou. Rolling Metóda Roll v oboch smeroch pozdĺž línie tváre a tela, vyhrnula oblasti, kde je koža mäkká. Hlboké miesenie pohybu. Znovu objaviť svoje žiara od hlavy až k päte. LUYAO 360 otáčanie Valca masáž 360° multi-axiálne valčekové hodí cez každý detail si tvár a telo.

Funkcie : nové miesenie technológie, 360° otáčanie design, 3D design kolieskových adept na celé telo, pleť zahnutá rukoväť Lepší dizajn môže byť upravená podľa rôznych masáž miesto. PT dvojitý valec S PT pokovovanie pre citlivosť kože, releave citlivosti pokožky. Módny dizajn S micro súčasné technológie. Adept pre citlivosť a nevedomé pokožky Koľajových viac hladkosť Nepremokavé dizajn Skin tightening

POŠTOVNÉ POLÍCIA:

>> Na zabezpečenie ochrany kupujúcich a predávajúcich, bude to trvať asi 24 hodín na Golstroj.sk na overenie platby.

Po overení, všetky položky, ktoré budú zaslané do 3 dní, ale čo najskôr;

>> Potvrďte prosím vašu OBJEDNÁVKU ADRESU SPRÁVNE,

alebo si bude niesť zodpovednosť za akékoľvek poplatky spôsobená z nesprávnu adresu.

>> Ponúkame dopravu Zdarma pre väčšinu krajín, Ak chcete, rýchle dodanie, môžete si vybrať rôzne prepravu spôsobom, ktorý tiež stojí extra expedičný poplatok.

>> Všimnite si prosím, že to môže trvať až 48 hodín za prepravu dopravca aktualizovať sledovanie informácie.

>> Vo všeobecnosti, dodacia lehota je 20-60 dní. Ak potrebujete rýchlejšie prepravu, prosím kontaktujte nás vopred.

O SPÄTNEJ VÄZBY:

>> Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že si môžete vziať minút,nechať nás POZITÍVNU spätnú VÄZBU s 5 HVIEZDIČIEK.

Medzitým sme si aj nechať pozitívnu spätnú väzbu na vás.

>> Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo za akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom 1-3 hviezdičkami neutrálne alebo negatívne spätné väzby. My vám odpoveď do 24 hodín u vás, a náš služby zákazníkom bude sa snažiť ich čo najlepšie riešiť problémy.

>>Recenzie zákazníkov je pre nás dôležitá hodnota vašu odpoveď. Všetky odpovede budú použité na ďalšie zlepšenie kvality našich služieb a produktov.

NÁVRAT POLITIKY:

>> Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom stave.

> >Plnú náhradu za výrobok poplatok,expedičný poplatok nebude vrátenie peňazí

>> Kupujúci zaplatiť vrátiť prepravné náklady na vlastnú zodpovednosť

Štítky: 3d tvár masážny valček, v tvár navi kovov, Tvár Valček, jade valčekov, masku na tvár obrázok, kn96 maska, 95 masku na tvár, v tvár valček, 3d masáž tváre, 3D tvár valček.

  • Materiál: Živica
  • Druh: face-lifting 360 navi masáž
  • Zdroj Napájania: Žiadne Elektrické
  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • Číslo Modelu: LY-9123-1
  • Názov Značky: luyao

Súvisiace produkty