Pet GPS Tracker Obojok Vodotesný IP68 5Days Pohotovostnom Geo-plot Mini GPS Tracker Mačka GPS Golier Hlasový Hovor WiFi+LBS FREE APP
Pet GPS Tracker Obojok Vodotesný IP68 5Days Pohotovostnom Geo-plot Mini GPS Tracker Mačka GPS Golier Hlasový Hovor WiFi+LBS FREE APP
Sku: g41808
(5 Recenzie)
Novinka

€28.08 €40.11

Popis:

TKSTAR TK909 Psa GPS

Pohotovostný režim na dlhý čas, kliknite na tlačidlo kúpiť.

4G Psa GPS

Globálne využiť,kliknite na kúpiť.

D79 mini gps tracker

Ak chcete chrániť váš maznáčik na všetky časy, môžete si vybrať naše D79, bude chrániť pet v mene vlastníka.

Často vidíme

Pes sa stratil a majiteľ je veľmi nervózny.Nemôžeme dopustiť, aby sa tak stalo.

Často vidíme oznámenia pre psov

To umožní, aby nás veľmi smutné!

D79 funkcie

1.GPS,WIFI,LBS polohy 2.Plávanie vodotesný hodnotenie,IP68 3.spánok monitorovanie 4.kŕmenie pripomienky 5.zvuk a svetlo pet hľadajú na noc 6.hlas montoring 7.5 dní v pohotovostnom režime 8.vzdialený hlas volá 9.geofence 10.low battery alarm 11.diaľkové cloud nahrávanie 12.rýchle chagreing 13.nosenie-reslstant UV lak 14.päť-magnet veľké hlasitosť reproduktora 15.história stopu 16.tvorba ofanti zlomeniny.

GPS+LBS+WIFI určenie polohy

IP 68 plavecký úrovni nepremokavé

Zvuk a svetlo pet hľadanie

Veľké hlasitosť reproduktora

Vzdialený hlas monitor

Rýchle chargeing

Geofence

Skenovanie stiahnuť aplikáciu

Prehľady:

Tento Vodotesný Pet GPS Tracker D79 je upgrade verzia klasickej slávneho modelu D69, je navrhnutý špeciálne pre Mačky, Psov a iné Malé Zvieratá, anti-stratil zabezpečenia sledovania a riadenia! S týmto prístrojom, sa môžete v reálnom čase sledovanie vašich miláčikov na mapách google cez svoj mobil, tablet a počítač pri kdekoľvek a kedykoľvek! Toto zariadenie funguje na základe GPS satelitov a 2G siete GSM (850/900/1800/1900Mhz) na celom svete, nemá žiadne obmedzenia na sledovanie vzdialenosť! Okrem toho integrovaných mnoho užitočných funkcií, ako je kŕmenie pripomienku, bezpečnostné zóny, zvuk, svetlo, hľadanie domáce zvieratá, hlasové hovory a hlasové monitora atď., s jedným zariadením, môžete riešiť veľa problémov! V slove, to je fantastické GPS Sledovacie Zariadenie pre domáce zvieratá, môžete si ho kúpiť, môžete vyhrať!

Funkcie:

1. GPS+WiFi+LBS Tri Polohy Spôsobmi: Ak signál gps je dobré, prístroj sa bude nájsť pomocou gps satelitných, ak nie, prístroj sa bude nájsť cez WiFi a LIBIER! Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť je 5-10 metrov, pod WiFi umiestnenie režime, bude presnosť 10-30 m; pod LBS umiestnenie režim, presnosť je 100-1000 metrov! 2. V reálnom čase Sledovanie: sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps cez mobilephone, tablet a počítač, a minumum údaje nahrať interval je 10 sekúnd! 3. História Trasy Prehrávanie: APLIKÁCIE a webového servera môžete nahrať nahrať údaje z prístroja až na 90 dní, sa môžete prehrávanie história trasu kedykoľvek! 4. Dlhý Pracovný Čas: má vstavaný 420MAh Li-ion batéria, vydrží 50 hodín, ak upload za 1 minútu; môže trvať 70 hodín, ak upload každých 10 minút; môže trvať 90 hodín, ak upload za 1 hodinu! 5. Rýchle Nabíjanie: Pomocou rýchleho nabíjania technológie, zariadenie môže byť úplne nabitá len 1 hodinu ! 6. Vodotesný: nepremokavé úroveň tento prístroj je IP68, to je plávanie triedy nepremokavé úrovni! 7. Hlasového Hovoru: zapnutie hlasového hovoru ptt, záznam 15 sekúnd a odoslať do zariadenia, bude automaticky hrať záznam pre zviera! Môžete tiež zavolať na číslo SIM, v tracker na obráťte sa na vášho domáceho maznáčika. 8. Hlas Monitorovanie: Kliknite na tlačidlo "Hlas Monitor" v ponuke APLIKÁCIÍ, zadajte číslo svojho mobilného telefónu, kliknite na tlačidlo potvrdiť, zariadenie bude vytáčať čísla, potom sa môžete vyzdvihnúť hovor počuť okolitý hlas okolo zariadenia, pet nepočuje hlas stav vášho mobilného telefónu. 9. Bezpečnostná Zóna: Nastavenie geofence pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu. Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese. Minimálny polomer plot je 200 metrov.

10. Kŕmenie Pripomienka: Nastavte tri kŕmenie pripomínať čas. Keď čas je hore, zariadenie bude robiť hluk, aby vám pripomínali a pet.

11. Zvuk, svetlo Pet Nález: Pri prechádzky so psom vonku v tme, prevádzkovať pokyn, prístroj vás vyzve, pet polohu pomocou zvuku a baterku.

12. Diaľkové Nahrávanie: Keď chcete vedieť, okolité hlas stav pet, prevádzkovať inštrukcie, bude sa prístroj automaticky nahrávať 15 sekúnd a poslať na mobilné klient.

13. Low Battery Alarm: Keď záložnej batérie je nižšia ako 10% zariadenie bude pošli upozornenie na vopred nastavený admin číslo!

Štítky: gp tracker, hlbb obojok, pagani, draci psov, keychain mini, prispôsobiť wifi, tracker vehicl, drrsses deti, reťaz kľúč, lepim.

  • Funkcia 1: Sledovanie,hlasový hovor,Led svetlo,nepremokavé,
  • Napätie: 5V
  • Siete a Band: 2G siete GSM/GPRS; Quad Band 850/900/1800/1900MHz
  • Presnosť Polohy: Presnosť systému GPS
  • Špeciálne funkcie 1: Kŕmenie pripomienku,low battery alarm
  • Funkcia 2: Dlhý čas pohotovostného režimu,Geo-plot,WIFI sledovanie,
  • Názov Modelu: D79 GPS Tracker Pet
  • Gps polohy: Globálne použitie
  • Nepremokavé: ip68
  • Položka Veľkosť: 60 x 45 x 20 mm
  • GPS typ: GPS Tracker
  • Veľkosť Obrazovky: Žiadne Obrazovky
  • Druh: Psov gps/Pet GPS/gps pet tracker
  • Moc Von: 0.01 w
  • Výdrž Batérie: 30 Hodín & Up
  • veľkosť produktu: Mini
  • GPS Poloha spôsobom: GPS+LBS+WIFI
  • Názov Značky: ertengtec
  • GPS Geografickej Polohy: Európa
  • Sledovanie Platforma: Životnosť zadarmo
  • Špeciálne Funkcie: Nepremokavé
  • Gps Modul: Áno

Súvisiace produkty