Nastaviteľný Kľúč Hliníkovej Zliatiny veľký Otvorený Koniec Kľúča Univerzálny Kľúč Repair Tool pre vodovodné Potrubia Skrutku Kúpeľňa
Nastaviteľný Kľúč Hliníkovej Zliatiny veľký Otvorený Koniec Kľúča Univerzálny Kľúč Repair Tool pre vodovodné Potrubia Skrutku Kúpeľňa
Sku: g42520
(2 Recenzie)
Novinka

€8.18 €14.87

Popis:

Multi-funkčné Krátke Rukoväť Univerzálny Kľúč Veľké Otvorenie Kúpeľňa Kľúča Nastaviteľné Hliníkové Zliatiny Oprava Ručné Náradie Špecifikácia:

Názov Produktu: Kúpeľňa Kľúča

Otvorenie: 6-68mm

Materiál: hliníková zliatina

Povrchová úprava: Leštený chróm

Veľkosť: 11.5*20 CM

Hmotnosť: 200 g

Rozsah použitia: sanitárnej keramiky, umývadlo, trubice demontujte skrutku

Package inclulded:

1*Kúpeľňa Kľúča

Popis:

1. MATERIÁL: kľúča je vyrobené z vysoko kvalitného a odolného hliníka, zliatiny. Nie je ľahké koróziu, robustné a odolné.

2. VEĽKOSŤ: Tento silný, ale ľahký hliníkový kľúč má nastaviteľné čeľuste, ktoré sa otvárajú medzi 6 a 68mm. Široké čeľuste a krátku rukoväť, aby ju práve pre sprísnenie odpadu backnut na povodí.

3. NASTAVITEĽNÉ: Úprava je jednoduché vďaka veľkému zúbkovaný palec koleso, ktoré sa pohybuje pomerne hladko. Krátka rukoväť je jednoduchšie na použitie v malom priestore a ľahko skladovať.

4. EFEKTÍVNY: To je jednoduchšie na použitie v uzavretých priestoroch, než väčšie kľúče s podobnými čeľuste otvorenie veľkosti, a na rozdiel od potrubia na závitníky hladké čeľuste zabezpečuje, aby nedošlo k poškodeniu pri použití na plastové tvarovky.

5. UŽITOČNÉ: Veľké hladké čeľuste v kompaktnom tele, aby sa tento kľúč užitočné pre vodovodné armatúry, ako flush wc rúry orechy. Tento nástroj ruka je tenké, ľahké a prospešnou toolkit.

6. Poznámka:

Hodnota je ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3mm chyba

Funkcie:

1.Vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny: svetlo, vysoké upínacie sily.

2.Veľká veľkosť otvoru: vhodné pre 6-68mm orechy

3.Humanized krátke rukoväť: nie je ľahké zlomiť, pohodlné držanie

4.Presnosť turbíny list: flexibilné posuvné, rýchle twist

5.Zadné odpruženie otvor: môžu byť uložené pri nečinnosti, šetrí priestor

6.Povrch sprej liečba: odolná, protišmyková odolný proti opotrebeniu, korózii-dôkaz, korózii,

7.Nastaviteľný kľúč môže twist skrutky z plastových rúr, nie je možné otočením skrutky ocele. Hliníkový materiál má funkcie ochrana húževnatosť a plasticita, bez poškodenia dekoratívne rúry a orechy. To môže byť ľahko použitý aj v úzkom mieste.

Štítky: nastavenie kľúča, monkey wrench, kľúč vesmíru, rúry kľúča, kľúčové rúry, nastavenie kľúča, popruh kľúča, opice kľúč, tiger kľúča nástroj, držiteľ klepnite.

  • Druh: Otvorený Koniec Kľúča
  • Číslo Modelu: ARZ
  • Názov Značky: DWZ
  • Materiál: ZLIATINY
  • Funkcie: Multifunkčné

Súvisiace produkty