Malé Zvieratko Výlet Batoh Pet Taške Prenosné Škrečkov Cestovnej Taške Jediný Ramenný Deti Taška
Malé Zvieratko Výlet Batoh Pet Taške Prenosné Škrečkov Cestovnej Taške Jediný Ramenný Deti Taška
Sku: g42889
(1 Recenzie)
Novinka

€8.53 €11.22

Popis:

Odrážky:

1、Vysoko kvalitné Materiály: povrch pet taške je polyesterovej tkaniny, super jemná a krátka, plyšové, a okami na hornej časti vaku môže poskytnúť dostatok čerstvého vzduchu, mäkké, pohodlné a teplé.

2、Veľké Kapacita: môžete mať vaše obľúbené zvieratko mimo vychutnať scenériu, ľahko sa prenáša a uzavrieť pet, vhodné pre vonkajšie alebo cestovanie.

3、ute Cartoon Králik Tvar: Super krátke mäkké plyšové, prenosné bagfor outdoorových aktivít, vysokej kvality malé zvieratko hniezdo je veľmi populárne medzi domáce zvieratá, a môže byť tiež použitý pre deti, veľmi pekné a praktické.

4、Malé Zvieratko prepravný Vak: nylon popruh môžete vykonať diagonálne alebo na jedno rameno alebo do ruky, nebude to prinesie nepríjemnosti pre domáce zvieratá.

5、uitable pre: škrečok, potkan, ježko, králik, cukor klzáku, chinchilla, morča, veverica a iné malé zvieratá.

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné Materiály: povrch pet taške je polyesterovej tkaniny, super jemná a krátka, plyšové, a okami na hornej časti vaku môže poskytnúť dostatok čerstvého vzduchu, mäkké, pohodlné a teplé.

2. Veľká Kapacita: môžete mať vaše obľúbené zvieratko mimo vychutnať scenériu, ľahko sa prenáša a uzavrieť pet, vhodné pre vonkajšie alebo cestovanie.

3. Roztomilý Kreslený Králik Tvar: Super krátke mäkké plyšové, prenosné bagfor outdoorových aktivít, vysokej kvality malé zvieratko hniezdo je veľmi populárne medzi domáce zvieratá, a môže byť tiež použitý pre deti, veľmi pekné a praktické.

4. Malé Zvieratko prepravný Vak: nylon popruh môžete vykonať diagonálne alebo na jedno rameno alebo do ruky, nebude to prinesie nepríjemnosti pre domáce zvieratá.

5. Vhodné pre: škrečok, potkan, ježko, králik, cukor klzáku, chinchilla, morča, veverica a iné malé zvieratá.

Špecifikácie:

Názov: Little Pet Výlet Batoh

Farba: ružová/modrá

Veľkosť: voľná veľkosť (cca 17*13 cm/6.69*5.12 palca v spodnej časti, o 17 cm/6.69 palca) v výška), ramenný popruh asi 1,2 m/47.24 palec

Materiál: polyester a white rabbit vlasy

Váha: cca 140 g

Batoh: prenosné / uhlopriečka / jediný ramenný

Vhodné: pre škrečok, potkan, ježko, králik, cukor klzáku, chinchilla, morča, veverica a iné malé zvieratá.

Balenie Zoznam:

1*Malé Zvieratko Taške

Štítky: škrečok dvere batoh, kovové škrečkov dopravcu, králik dopravy, dopravca králik, mačky malé zvieratko dopravcu, škrečky zdarma na predaj, dieťa ramenný dopravcu, dopravca škrečkov, škrečok hračka, pet dopravca cestovný batoh.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Škrečok cestovný balík
  • Materiál: Polyester A White Rabbit Vlasy
  • Typ 1: Malé zvieratko prenosná cestovná taška
  • Číslo Modelu: Pet kríž pack
  • Názov: Malý Pet Výlet Batoh

Súvisiace produkty