Prírodné čisté hydrolyzovaný ryby kolagénu 98% kapsúl
Prírodné čisté hydrolyzovaný ryby kolagénu 98% kapsúl
Sku: g45046
(3 Recenzie)
Novinka

€13.75 €15.99

Popis:

NÁŠ ZÁVÄZOK K VÝNIMOČNEJ KVALITY Na Prirodzený Svet, vytvárame najkvalitnejšie produkty, prostredníctvom dokonalej rovnováhy latesttechnologies, a najčistejšie živín príroda ponúka. Naším poslaním je zlepšovať životy ľudí, že dôvera naše vysoko kvalitné doplnky výživy na posilnenie ich zdravia. Integrity a kvality riadiť všetko, čo robíme, a náš záväzok voči našim zákazníkom je k produkty najvyššej kvality, výživové doplnky, bez premium cenu.

Popis produktu Kolagén je základnou štrukturálne bielkoviny nachádzajúce sa v spojivových tkanív v tele, vrátane kože, kosti, chrupavky, šľachy a väzy. Ale s vekom,národov vlastný kolagén sa stráca postupne, potrebujeme posilniť a udržať zdravie podľa absorpcie z umelých kolagénu. Kolagén je možné získať z Kože alebo Gristle čerstvých Morských rýb , Hovädzieho dobytka, Ošípaných, a Kuracie mäso ,vo forme prášku,takže sa jej veľmi jedlé. Urobiť rôzne techniky, tam sú Hydrolyzovaný Kolagén, Aktívny Kolagén Kolagén Peptid, Geltin a tak ďalej. Kolagén sa získava úplne čerstvé ryby, váhy a ryby kože.Ryby kolagénu nájde široké aplikácie v zdravotníctve Potravín, kozmetiky a farmaceutického priemyslu. Špecifikácie

Názov produktu: čistá hydrolyzovaný ryby kolagénu 99%

Latinský Názov : Rybí Kolagén Oligopeptides

Množstvo: 100 kapsúl

Aktívne zložky: čistý hydrolyzovaný ryby kolagénu

Shlf-život:2years

Sering veľkosť: 2 kapsule

Hlavné Funkcie 1. Tvarovanie vlhkosť: Rybí kolagén môžete intenzívne absorbovať vodu vo vzduchu a formu hydratácie shell plesní, vlhkosti, ako mať veľa hydrofilných skupiny. 2. Bielenie: Ryby kolagénu môže zabrániť tyrozín prekladá do melanínu, elimilate voľných radikálov v tele, anti okysličenie, podporovať bunky metabolizmus, odložiť bunky starnutia. Tak to môže vytvoriť ľudskú pokožku jemnú, palec v pružnosť, a samozrejme bielenie. 3. Odstránenie vrások: Výskumy ukazujú, že pleti starnutie, stráca svoju pružnosť a jas, vrások je formovanie sú spôsobené postupné znižovanie hydroxyproline so starnutím. Pretože obsahujú veľa hydroxyprolines, ryby koláž môže poskytnúť surovín na kolagén je syntéza, samozrejme posunul pokožky senility a redukuje vrásky. 4. Odstránenie blain: Mastná pleť môže vylučovať veľké množstvo maziva vedúce k blain rast. Ryby kolagénu môžu priamo preniknúť cutis dodanie vlhkosti, zvýšenie pleti zadržiavanie vody stupeň niekoľko krát, takže mazivo znižuje sekréciu sama o sebe. To tiež obsahuje aminokyseliny pre pleť, kolagén je metabolizmus, robí bunky, majú regeneračné funkcie, takže je možné dosiahnuť efekt odstránenie blain.

Štítky: glucosamin, lianhua, kolagénové sérum, srdce liečba, muži kapsule, neocell super kolagénu výsledky, organické ashwagandha kapsúl, mazivo prášok, ryby vitamín, kambodža.

  • Položka Druh: Chudnutie Krémy
  • Druh: Redukčný Krém

Súvisiace produkty