Masáž Zbraň Ručné Hlboké Svalové Tkanivo Masér 20 Rýchlosti Nastaviteľné Fascia Zbraň Masáž Hlavy Ovládanie LCD Displej
Masáž Zbraň Ručné Hlboké Svalové Tkanivo Masér 20 Rýchlosti Nastaviteľné Fascia Zbraň Masáž Hlavy Ovládanie LCD Displej
Sku: g47707
(0 Recenzie)
Novinka

€69.74 €108.97

Popis:

Funkcia:

Teplé Tipy na Používanie Ručné Masér Relaxe bolesť tkaniva a boľavé svaly. Cez hlboké a výkonné vibrácie stimulácia s výkonným motorom, na hofound masáž zbraň je navrhnutý tak, aby poslať vlny relax po celom tele. Keď pred tréningom warm-ups a post-cvičenie obnovy rutiny, masér môže podnietiť každodenné mobilitu a flexibilitu cez hraničný bod masáž terapia pre spoločné úľavu od bolesti, myofascial release a bolesť svalov úľavu. Okrem liečivých a relaxáciu, HOFOUND ručné masážne zariadenie má tiež vynikajúci výkon v každodennom masáž a relax z stuhnuté svaly a plastu. Je vhodný pre bolesti chrbta spôsobené sedavým spôsobom práce v kancelárii . Môžete si vybrať nízko-zariadenia na masáž, zahnať únavu a prebudiť svalov vitalitu dať svoje telo na "starosti"

Špecifikácie:

【6 VYMENITEĽNÝMI MASÁŽ HLAVY] vyzýva masér je vybavený 6 rôznych tvar masáž hlavy pomáha používateľom relaxovať rôznych častí tela.6 tipov, prílohy a ručné dizajn, aby ste masáž každý sval ľahko. 【20 GEARS OF RÝCHLOSŤ RADENIA] vyzýva Táto masáž zbraň má 20 rýchlosť radenia dizajn a môže byť úplne držal v jednej ruke; intenzita to môže byť upravený podľa vašich požiadaviek,S vysokou frekvenciou, poskytuje hlboké svalové tkanivo úľavu a znižuje bolesť. 【VYSOKÝ VÝKON BATÉRIE] vyzýva Vybavené 2500 mAh vysoko kvalitné nabíjateľné lítiové batérie, funguje nad 6 hodín na jedno nabitie.Vybavené štandardné UK zástrčku, pohodlnejšie použitie. 【HD DOTYKOVÁ OBRAZOVKA] vyzýva masážny prístroj má HD gears a indikátor batérie. Dotyk "+" alebo" -", ak chcete zvýšiť alebo znížiť rýchlosť masér, tak ľahko dokončiť úpravy. Super tichý pri masáži; S najnovšie redukcia šumu technológia(Maximálne 40 db) a kefkou-menej vysokým krútiacim momentom motora,s vysokou frekvenciou a vysokej rýchlosti.

Package Vrátane

1x masáž svalov chytiť 6x masáž hlavy 1x Úložný Box

Štítky: masáž svalov zbraň, zbraň orbeez, deti zbraň, zbraň massag, na masáž zbraň, Tkanivo Masáž Zbraň, pištoľ hračka, vysoké rýchlosti, ac motor regulátora otáčok, gun metal pištole, mini svalov masáž zbraň.

  • Názov Značky: OEING
  • Kapacita Batérie:
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Aplikácia: Telo
  • Vhodné pre dav: Biely golier fitnes tréner
  • Poplatok:
  • Materiál: ABS
  • Číslo Modelu: MA1301

Súvisiace produkty