POREE PS192 Elektrický Holiaci strojček 3D Plávajúce Hlavy, Automatické Brúsenie Britva LED Poplatok Displej Holenie Stroj w/ pop-up Strihacia Čepeľ
POREE PS192 Elektrický Holiaci strojček 3D Plávajúce Hlavy, Automatické Brúsenie Britva LED Poplatok Displej Holenie Stroj w/ pop-up Strihacia Čepeľ
Sku: g50181
(1 Recenzie)
Novinka

€7.22

Popis:

Výrobok: Výrobok Značky: POREE Model Výrobku: PS192 Vstup: 220V, 50Hz Napájanie: Nabíjateľná Čas Nabíjania: 8hours Pomocou Čase: 60mins(Plne nabitá) Poplatok Ukazovateľ: LED veľkosť Balenia: 85x150x60mm Obsah balenia: 1 x Holiaci strojček 1 x protiprachová kryt 1 x nabíjací kábel 1 x manuálna Prísť s retail box dodacia lehota Tipy:

Všetky balík zaslaný doporučene. s sledovacie číslo môže nasledovať package statu. to je bezpečnosť bezpečné nákladné. Dodacia lehota je cca 20--50 dní. Ako dôsledok rôznych krajín politiky a poveternostných a iných dôvodov. odoslané na rôzne krajiny ,dodacia lehota bude iný. Má nejaké otázky. prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom ali správy. ďakujeme!

Spätná väzba:

Nechajte záporná spätná väzba sa nemôže vyriešiť problém. Existuje mnoho, viac pozitívne spôsoby, ako fáza o dobrú komunikáciu Prosím, odoslaná správa sa k nám cez Golstroj.sk. budeme sa snažiť nás najlepšie vyriešiť váš problém. ďakujeme!

O Daní:

Budeme sa snažiť v našich silách, aby službu. Pretože vlastné pravidlá sa líšia v každej krajine, clá a spotrebné dane nie sú naša zodpovednosť a sme nie je kvalifikovaný, aby odpovedal na otázky na túto tému. Prosím, výskumu vašej krajine tarify a dovoz spotrebných daní pred nákupom..

Štítky: kawaii prepínač čepeľ noža, sr2ez, pop zásuvky hore, squier, mosadz zásuvky, 440C ocele, zbraň, nôž, britva na holenie s 5 čepieľkami, ceramic blade switch, sullen.

  • Názov Značky: Banggood
  • Typ Výstupu: ŽIADNE
  • Pripojenie: Plochu
  • Použitie: Prepínanie
  • Výstupné napätie: ŽIADNE

Súvisiace produkty