Jazyk Lízanie Vibrátor Lízanie Kúrenie Vibrácie Multi-Function Masér Bradavky Stimulácia Klitorisu Sexuálne Hračky pre Ženy
Jazyk Lízanie Vibrátor Lízanie Kúrenie Vibrácie Multi-Function Masér Bradavky Stimulácia Klitorisu Sexuálne Hračky pre Ženy
Sku: g5041
(0 Recenzie)
Novinka

€16.79 €21.25

Popis:

Hlavné Funkcie:Meselo Jazyk Lízanie Vibrátor Lízanie Kúrenie Vibrácie Multi-Function Masér Bradavky Stimulácia Klitorisu Sexuálne Hračky pre Ženy

Zdravé silikónový materiál je kombinované s ABS pre realistický pocit z jazyka dotyk, bez akéhokoľvek poškodenia na telo. Vzhľad tohto jazyka vibrátor je veľmi roztomilý a hluk je menej ako 40 decibelov v prevádzke, chrániť vás z rozpaky efektívne.

Tento jazyk sa môže zohrievať na teplotu v blízkosti ľudského tela pre viac realisticky a viac uspokojujúci zážitok. Hračka je naložený s viacerých možnosti napájania, vrátane 7 vibrácií a lízanie rýchlosti. Tým, lízanie vaše bradavky a klitoris, sex vibrátor môže dať viac radosti, aby sa vaše orgazmy násobenie. Vstavaný jazyk dáva ešte viac erotické vzrušenie.

S dobrou hydroizolácie výkon, tento jazyk vibrátor môžu byť použité v rozličných príležitostiach, takže môžete začať svoju kúpeľňa je divoká radosť s našim výrobkom. Vzrušujúce ako pre sólo radosti a partner vášeň, pracovné tento ružový krásu do vašej spálne rutinné bude korenie veci a otvoriť nové dvere zmyselné vzrušenie.

Detaily Produktu:

Vyrobené z ultra-hladký premium telo bezpečný silikón

Viac thumping funkcie s 7 vibrácií a 7 lízanie rýchlosti

Vhodný pre ženy

Dobrý nepremokavé výkon

Hluk pod 40 decibelov

USB nabíjateľné

Dĺžka je 169mm(6.65")

Priemer je 81mm rakety(3.19")

Package Zahrnuté:

1* Vibrátor

1* Nabíjací Kábel

Poznámka:

1. Osobné veci nebudú vrátené.

2. Vzhľadom na sklade potrebné rozpoznať kvalitu produktov, takže výrobku balenie bude otvorený.

3. Všetky položky sú úplne nové, ale stále sme dôrazne odporúčame, aby ste umývanie alebo čistenie položku, kým ju použijete pre zdravie.

4. Umývanie výrobok dôkladne pred a po každom použití, odporúčame použitie toy cleaner. Ako teplou mydlovou vodou.

5. Nepoužívajte na otvorené rany, kožné tržné rany alebo opuchnuté alebo zapálené oblasti. Prerušte používanie v prípade bolesti alebo nepohodlia vyvíja.

6. Prosím, pozrite si veľkosť produktu pri nákupe. Ak existuje akékoľvek nepohodlie počas používania, prosím, okamžite ich prestaňte používať.

Štítky: jednolôžko jar, sedadlo stoličky vlastné, park dieťa hudobné, parisot posteľ rám, jeden ankara taška, jeden 02ohm hlavu, tričko baby hladký, čerpanie pás ford, jeden brestská podložky.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Silikónové
  • Nemravný Obrázok: No
  • Funkcia 2: Bradavky sania vibrátor pre ženy
  • Funkcia 1: Ženské Masér
  • Názov Značky: Vibefun
  • Druh: G-Spot
  • Veľkosť: As shown picture
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Funkcia 3: Klitorisu a G-spot Bulík Stimulácia

Súvisiace produkty