Vianočné Dekorácie Pre Domov Veľké Santa Claus Bábika Nový Rok Darčeky, Vianočné Figúrka Dekor Svadobné Party Dodávky Navidad Natal
Vianočné Dekorácie Pre Domov Veľké Santa Claus Bábika Nový Rok Darčeky, Vianočné Figúrka Dekor Svadobné Party Dodávky Navidad Natal
Sku: g50432
(0 Recenzie)
Novinka

€9.46 €13.15

Popis:

Funkcie:

1. Jedinečný Tvar: perfektné a realistické Santa Claus tvar prináša jedinečný a nezameniteľný pocit, rovnako ako skutočný Santa Claus, bude miloval deti.

2. Troch veľkostiach, ktoré sú k dispozícii, môžu byť umiestnené v nákupnom stredisku okno, ktoré musia byť veľmi atraktívne pre zákazníkov.

3. Vysoko-kvalitný Materiál: výrobok je vyrobený z vysoko-kvalitného polyesteru a plastové materiály, bezpečné, veľmi vhodný pre deti na hranie.

4. Multi-funkčné Využitie: Rekreačné dekorácie stola/domov/nákupný/strana pomôcť zvýšiť slávnostnú atmosféru; môžete tiež dať ich ako darček na Vianoce, a navyše, ak sa vám páči, to je šťastie zbierky.

5. Toto nádherné Santa Claus bábika bude vytvoriť úžasné a nádherné dekorácie pre vašu záhradu, strechy, doma alebo v nákupnom stredisku na Vianoce.

Špecifikácie:

Názov: Santa Claus Ozdoby

Materiál: polyester a plastov

Váha: cca 214g, o 441g, asi 900g

Veľkosť: cca 30 cm/11.81 palca, cca 45 cm/17.72 palca, cca 60cm/23.62 palec

Balenie Zoznam:

Santa Claus Dekorácie*1

Štítky: veľké santa, santa claus 160 cm, pre domáce, klobúk santa claus bábika, starožitný santa claus figúrky, santa claus 150 cm, nálepku pere noel, sanwa claus bábiky, santa clau, vianočný dekor santa claus figúrka.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Santa Claus Bábika prívesok
  • Súbor Typ: No
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Materiál:
  • Balenie: Č Darčekovej Krabičke

Súvisiace produkty