Ziricote Nôž rukoväť prázdne 120x40x30mm dreva pištoľové nôž rukoväť materiál
Ziricote Nôž rukoväť prázdne 120x40x30mm dreva pištoľové nôž rukoväť materiál
Sku: g51324
(1 Recenzie)
Novinka

€11.29 €15.47

Popis:

Drevo Rukoväť Polotovary/Nôž Rukoväť Materiál

Mexiko Ziricote (Cordia Dodecandra) Každý Kus

Veľkosť

120 mm x 40 mm x 30 mm (+/- 2 mm), Všetky Polotovary sú rezu rukou, Tolorance je prijatý. Zoznam je za 1 kus Dreva tmel sa používa na dva-end, aby sa zabránilo praskaniu. Obrázky sú znázornenie toho, čo dostanete. Zobrazí sa podobný kúsok z tej istej populácie. 100% spokojnosť guranteed!

Tieto medzery sa neopracované rezivo .

My môžeme dodať prázdne, v akejkoľvek veľkosti a podmienky podľa vašich požiadaviek, ak máte nejaké špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás!

Dôvody, pozrite sa na moje ďalšie kvalitné prázdne.

Doprava:

Máme loď po celom svete. Cena závisí od krajiny a hmotnosti. Sme radi, že môžeme kombinovať poštovné pri nákupe viac ako jednu položku. Neváhajte a pošlite nám e-mail kontrola prepravných sadzieb.

Objednávky obvykle odosielame do 3 dní od prijatia platby.

Návrat politiky: NIE ZODPOVEDNÝ ZA VÝMENA MATERIÁL, KTORÝ MÁ PRASKNUTÝ v DÔSLEDKU NESPRÁVNEHO zaobchádzania a SKLADOVANIA. Ak nie ste spokojní, musíte nás o tom informovať do 2 pracovných dní po obdržaní vášho materiálu. Po kontaktovať nás môžete vrátiť vaše položky, na svoje náklady v rovnakom stave, bola odoslaná do 7 dní od doručenia pre výmenu, úveru alebo vrátenie peňazí zníženú o prepravné náklady, ktoré ste zaplatili na prijímať položky/položiek. Vrátenie bude poskytnutá iba na cenu položky/položiek zaplatené. Všetko sa vracia, musí byť prijaté v rovnakom stave, v akom boli odoslané k vám. ŽIADNE tovar bude prijatý, ak to bolo pozmenené akýmkoľvek spôsobom, ako napríklad: cut, obrátil sa, objavili, zošrotovanie, znečistený alebo poškodený.

Štítky: carbon nôž, Čepeľ Materiál, w revolver uchopenie, cz pištole rukoväte, glock 21 zbraň, skutočnú pištoľ, zbraň, nôž, prázdna pre nôž, prázdne nôž, zbraň lego.

  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Materiál: Drevo
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Číslo Modelu: KB1243ZC