50 kusov Osobné Vyryté Dieťa Krst, Láska Srdce Dekor ,Vlastné Svadobný Stôl Dekorácie Láskavosť, Suveníry, ktoré Značku
50 kusov Osobné Vyryté Dieťa Krst, Láska Srdce Dekor ,Vlastné Svadobný Stôl Dekorácie Láskavosť, Suveníry, ktoré Značku
Sku: g57220
(2 Recenzie)
Novinka

€7.76

Popis:

50 kusov Osobné Vyryté Dieťa Krst, Láska Srdce Dekor ,Vlastné Svadobný Stôl Dekorácie Láskavosť, Suveníry, ktoré Značku Položka Špecifikácia Mieru: Áno Veľkosť: 25 mm 28 mm 30 mm 35 mm 40 mm 50 mm Materiál: Akryl-Farba: Priehľadná Číslo Modelu: LSX0274 Množstvo: 50 ks

Prosím, dajte mi tieto informácie v " Poznámka ak predávajúci pri zadaní objednávky

1 poslednej vlastné meno, priezvisko a dátum

2 Ak chcete používať vaše údaje pri pokladni použite nasledujúci formát a vyplniť príslušné podrobnosti

( Napríklad: Meno a Meno + Dátum) poznámka: 1, pred časom, tento koláč vňaťou môžete poškodiť počas prepravy, pls kontaktujte ma, ak sa to stalo, sme poskytnutie náhrady alebo nový. 2. Ak ste zabudli poskytnúť vlastné info, budem čakať na 4 dni pre vašu odpoveď, za to, že som sa robiť ako náš hlavný obrázok 3. po máte vaše položky, žiadny problém, pls kontaktujte ma najprv sa budeme snažiť robiť to najlepšie pre vás a ďakujem. Pls kontaktujte ma, Či ste napadol, som vám veľké zľavy. Prepravné Podmienky Potom, ako ste zaplatili na objednávku, výroba položka je 3-4 pracovných dní. Poskytujeme e-balíky pre USA a Ruska, dodacia lehota okolo 12-18days. A Čína príspevok do iných krajín je potrebné o 30-45days. Sledovacie číslo bude prezentovať po dodaní položky.

Štítky: veľkonočné zábal páse s nástrojmi, darček značky, crismas dekor, kartu vlastné akryl, srdce kraft papier, veľkonočné páse s nástrojmi rustikálny, veľkonočné široký pás s nástrojmi, vlastné dieťa akryl, christma strom ornament, dekor láska.

  • Materiál: Akryl
  • Číslo Modelu: LSX0274
  • Príležitosti: Výročie
  • vzor: List

Súvisiace produkty