WUTA 830/831 DIY Vestník Notebook Akryl Šablóny Denník Notebook Kožené priehľadný Akrylový Vzor Pomôcť Rezanie Kože Remeselné Nástroje
WUTA 830/831 DIY Vestník Notebook Akryl Šablóny Denník Notebook Kožené priehľadný Akrylový Vzor Pomôcť Rezanie Kože Remeselné Nástroje
Sku: g58516
(2 Recenzie)
Novinka

€14.26 €15.84

Popis:

Toto je dobré mať template súbor pre kožené crafters, ktoré tvoria vlastný notebook . To je presné laserom rezané z Polyacrylic . Aby predstihom a prispôsobiť s iniciály alebo akékoľvek iné dekorácie, ktoré uprednostňujete. Môj presnosť laserom rezané šablóny funkcia stitch otvor polôh pre presné zarovnanie. Stačí vystrihnúť časti, farbenie, lepidlo a steh.

Funkcie: Toto je úplne originálne navrhnutý vzor pre notebook . (šablóna len) Hotového výrobku rozmer:

WT830 : (L x W ) 130 x 90 mm , 5 cm ( Malá veľkosť )

WT831: (L x W ) 190 x 110 mm, 7 palca ( veľkosť ) priehľadný akrylový vzor pomáha rezanie a vám ušetrí čas. Vhodné pre všetky osobné DIY alebo profesionálne. Špecifikácie: Model Č.WT830, WT831 Materiál: Akryl/PMMA Typ: Jasné, Hrúbka : 2 mm Použitie:koža remeselníci šablóny trvá približne 1,5 sq.ft kožené urobiť Veľké veľkosť WT831 notebook, trvá to asi 1 sq.ft kože, aby sa Malá veľkosť WT830 notebook.

POZNÁMKA: notebook a nástroje, ktoré sa objavili na obrázku sú len pre referenčné účely, nie sú zahrnuté v tomto poradí.

Balík obsahuje :7 ks WT831 alebo WT830 akryl šablóny kus,veľkosť závisia od vášho výberu,ako tento obrázok nižšie . (žiadnom prípade kožené alebo nástroje vrátane)

O WUTA Akryl Šablóny: -----1. Prijmeme akryl ako materiál z našich šablón.Priehľadný akrylový šablóny sú vyvinuté dať kožené remeselník výhodu, že sú schopní presne vyhľadajte a zobrazte kožený povrch pre optimálne umiestnenie. To tiež umožňuje vyhnúť sa vady pred rezaním zbytočnému plytvaniu. -----2.Laserom rezané šablóny funkcia stitch otvor polôh pre presné zarovnanie, samozrejme môžete steh s vlastnou medzery. -----3.Superior weatherability, dlhodobé pôsobenie vlhkosti, alebo dokonca úplné ponorenie do vody, nespôsobí výrazný vplyv na mechanické a optické vlastnosti tohto materiálu. -----4.Naše jasné šablóny sady sú vyrobené z trvanlivého, Plexisklo. Oveľa viac odolné proti rozbitiu a trvanlivé , ale je to stále môže byť rozdelené s ťažkým ohýbanie alebo zneužívanie -----5.Jednoduché tipy sú na šablóny vám hovorím, ktorých súčasťou je a hrúbky kože potrebujete -----6.Hrúbka akryl šablóny je o 2mm,že ju môžete použiť ako vládcu,priamo polohy, stačí vystrihnúť časti, farbenie, lepidlo a stitch, tak pohodlné. -----7.Šablóny sú rozdelené do rôznych kus s číslami. Napríklad, ak šablónu set sa skladá zo 4 častí, čísla budú 1/4, 2/4, 3/4 , 4/4. Týmto spôsobom sa zistiť, ktoré časti chýba, alebo nie. -----8.Materiál akryl,šablóny majú použiť na dlhú dobu! -----9. Vitajte na ďalšie šablóny(peňaženky,tašky,puzdrá,atď.) v našom wuta Golstroj.sk obchodu. POZNÁMKA: pokyn alebo video pre šablóny.

Hrúbka akryl šablóny je o 2mm,že ju môžete použiť ako vládcu, priamo polohy a rezanie,tak pohodlné.

Hotový výrobok(príklad ,č patrí v balení)

Štítky: vestníku a notebook, skiver, plavidlá, kožené vzor, kožené templat, trochu šablóny, guľka vestník, kolo rezanie šablóny, kožené wuta, strapce kožené stroj, akryl strom plavidlá.

  • Názov Značky: wuta
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Materiál: Akryl Šablóny
  • Súbor Typ: No
  • Číslo Modelu: WT830/831
  • Pôvod: CN(Pôvodu)