Solárne Bezpečnostné Prilby Letný Ventilátor Spp Vonkajšie Konštrukcie opaľovací Krém Chladenie Priedušná Prilba Široký klobúk na ochranu pred Slnkom Tvrdý Klobúk
Solárne Bezpečnostné Prilby Letný Ventilátor Spp Vonkajšie Konštrukcie opaľovací Krém Chladenie Priedušná Prilba Široký klobúk na ochranu pred Slnkom Tvrdý Klobúk
Sku: g60166
(1 Recenzie)
Novinka

€10.97 €16.88

Popis:

Solr Prilby Letný Ventilátor Spp Vonkajšie Konštrukcie opaľovací Krém Chladenie Priedušná Prilba Široký klobúk na ochranu pred Slnkom Pevného Ha

Popis produktu: Tento Solárny Fan Hat je technologický výrobok, č prepínač, bez batérie Sa vyžaduje solárne panely zbierať slniečko, previesť ju do elektriny a jednotku ventilátora, a tým vytvorí chladný vánok ventilátora, prevádzka je automatická, viac slnka, tým rýchlejšie to ide, keď sa v tieni, to sa zastaví ventilátor: Bez slnečného svitu bez práce Funkcie: Fit Konštrukcie pracovníkov, hygienu pracovník, cyklo, vodičov motocyklov,hasičov a iných pracovníkov, ktorí na slnku ochrany Životného prostredia,úsporu energie a vysokú technológiu, Krásny výhľad a moderný dizajn,odolná, Keď je silné slnko bod-prázdne, ventilátor začne Vetrať a chladenie Polykryštalických solárnych panelov Polykryštalické solárne panely použiť laminátov, aby vydržali slnko a dážď, žiadne batérie, solárny pohon. Veľký vietor ventilátor Solárne napájanie jednotky ventilátora, čo eliminuje potrebu pre batérie a prepínače. Automaticky zmení na slnku. Čím silnejšie slnko, tým väčší vietor. Nastaviteľná veľkosť skrutku, prepínať môžete nastaviť obvod vnútorný rukáv spp podľa veľkosti človeka je hlava, ktorá je vhodná pre rôzne skupiny. Pevné spony, pracky na vnútorný rukáv klobúk môže byť upravená. Bezpečné a pohodlné nosenie Duté Teplota-izolačné vrstvy, vnútorný rukáv je oddelená od vonkajšej formy, cool kruhové prostredia pre ochranu.

Po-predajný servis

1.Záručná doba:Dva roky.

2.Prosím fell zadarmo sa na nás obrátiť ak váš výrobok mať nejaké problémy s kvalitou,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Záruka

1. Normmly my vám tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená Golstroj.sk.

2. Všetky položky, ktoré budú dôkladne otestovať pred odoslaním. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

3. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný by poštovné hradí zákazník.

4. Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme vám uspokojivé riešenie.

Návrat&Vrátenie Peňazí

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú Žiadne VÝNIMKY.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom balení.

Cla

Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a /alebo povinnosť, ktoré ich krajine. Dovozné dane a poplatky nie sú zahrnuté v it em cenu. Predávajúci nemal platiť za prípadné Clo,Dovoznú Daň,Dovoz Zdarma.Kupujúci prosím vedome plniť povinnosti platenia daní a colné odbavenie.

Spätná väzba

Budeme poskytovať naše najlepšie výrobky a služby.Naozaj dúfam, že ste veľmi radi, ak prijmete naše balenie!

Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu,prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť nejaký problém, až budete spokojní s nákupom od nás!Ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu a dôveru!

Zásielky

1.Väčšina výrobkov, ktoré budú odoslané do 72 hodín(vylúčenie holiay a weenkend) po jasné, platbu dostaneme.

2.Prosím vyplňte správne dodaciu adresu a kontaktný telefón pre objednávky, nechceme prijať akékoľvek undelivery reponsibility, pretože nesprávny Príjemca informácie, ktoré ste poskytli.

Štítky: klobúk bezpečnosť, spp bezpečnosť, bmw rukavice, tvrdý klobúk bezpečnosť, prilba práce, solárne vetranie ventilátor lode, stavebné prilby delta, prilba pre motorcycl, konštrukcia klobúk, prilbu, potápač prilba.

  • Číslo Modelu: Prilby