Oton Geek S06-6 Channel 4 HDMI 2 USB Video Switcher Mixer pre Multi Fotoaparát Live Streaming
Oton Geek S06-6 Channel 4 HDMI 2 USB Video Switcher Mixer pre Multi Fotoaparát Live Streaming
Sku: g6160
(1 Recenzie)
Novinka

€659.01 €679.39

Popis:

Oton Geek S06-A

So 4 nezávislými vstupmi HDMI, môžete pripojiť až 4 vysoko kvalitné video kamery alebo počítače na Geek S06-A. To tiež umožňuje pripojiť 2 IP kamery alebo dekódovanie videa odpadov cez Ethernetový port. Môžete pripojiť aj USB kameru cez port USB 3.0. Všetky vstupné rozlíšenie sú automaticky detekovaný a bude zmenšený na 1080i/1080p automaticky pre program. Geek S06-A funkcie s vzrušujúci obraz v obraze a obrázok mimo obraz účinky, ideálny pre komentár! Existuje veľa video efekty príliš! Vstavaný kódovanie motor umožňuje priamo vysielať video na 4 služby platformy súčasne ako Facebook a Youtube, nemusíte pripojiť digitalizačné karty alebo prúd softvéru, ako je napríklad OBS v medzi. Môžete tiež nahrávať video na USB disku pri streamingu. Geek S06-A umožňuje ľahko vytvárať profesionálne multi fotoaparát produkcie pre živé vysielanie na YouTube a inovatívne firemné prezentácie pomocou Skype alebo Zoom!

HDMI, USB Súbory, Dekódovanie Video Vstupy

Geek S06-A umožňuje pripojiť 4 zariadenia HDMI pre video zdrojom, 1-4. Pri používaní Geek S06-A, budete nikdy musieť opustiť svoje publikum s prázdnu obrazovku pri prezentácii sa zastaví, stretnutie ide o prestávku, alebo fotoaparát moc ide dole. Stačí zavolať stále obrázky alebo videá vo vašom USB médií! Geek S06-A tiež umožňuje načítať dekódovanie videa z vášho počítača alebo videí z vášho IP kamera pre video zdrojom, 5 a 6. Všetky vstupy rozlíšenie sú automaticky zistené, môžete mať v rôznych formátoch na rôzne vstupy, takže nemusíte starať o pripojenie video zariadenia.

HDMI Out pre Program

Geek S06-A funkcie s 1 HDMI výstup pre Program video, vám umožňuje pripojiť sa k odbornej paluby vrátane veľkej obrazovke televízie.

HDMI Out pre Multiview

Pri vytváraní live program z viacerých kamier, je dôležité, aby bolo možné vidieť všetky video zdroje v rovnakom čase. Geek S06-A funkcie 2. HDMI port pre multiview. Na multiview výstup umožňuje vidieť až 6 kanálov video na jeden HDMI na televíziu. Môžete vidieť všetky vaše fotoaparáty, grafika, ukážky a konečný program výstup všetci na rovnakej displeja v rovnakom čase.

USB3.0 Von Pracovať ako USB Kameru

Pre zaistenie maximálnej kompatibility, Geek S06-Je vybavený USB 3.0, ktorý funguje ako jednoduchá webová kamera zdroj. To znamená, že môžete pripojiť a okamžite získať prácu s akékoľvek video, softvér. Softvér je napálil do myslenia Geek S06-A je bežné, webcam, ale je to naozaj živá produkcia switcher! Ktorý zaručuje plnú kompatibilitu s akýmkoľvek video softvér a v plnom rozlíšení 1080HD kvality. Vyberte si akýkoľvek softvér sa vám páči, ako Otvoriť Vysielateľ pre živé vysielanie, alebo Skype pre Powerpoint.

Live Stream cez Ethernet na S06-A

Geek S06-A má vstavaný hardvéru streaming motora na živé vysielanie cez jeho vstavaný Ethernet pripojenia. To znamená, že môžete live stream na YouTube, Facebook a Škubnutí v lepšej kvalite, bez klesol rámy a s oveľa jednoduchšie nastavenie. Stačí zadať streaming adresu a kľúč!

Multistream Vaše Žiť Kanály

Geek S06-A umožňuje stuhy a vysielateľov, distribuovať ich obsah 4 platformy max zároveň zlepšenie konci skúseností užívateľov' môže znížiť opustenie ceny, zvýšenie počtu zobrazení reklamy, zvýšiť mieru konverzie, a posilniť lojalitu zákazníkov.

Prepínanie Medzi Horizontálne Video A Vertikálne Video

Hlavným dôvodom pre vytvorenie horizontálnych videí je vodorovné zarovnanie našimi očami; trávime svoj život vo vodorovnej rovine. Preto, filmy a TELEVÍZIA sú horizontálne. WhileVertical video je dnes väčšinou vyrobené a pozrieť na Smartphony. Ale tiež to môže byť vyrobený v profesionálnom štúdiu s viac kamier na rovnako vysokej úrovni ako širokouhlý obsahu. Bolo by rozumné, aby sa podporil multimediálnych formátov pre väčšinu video marketingu, ktorý je vytvorený so zámerom sociálnych médiách. Geek S06-podpora horizontálnych streaming a vertikálne streaming. Môžete prepínať medzi týmito 2 režimy podľa svojich potrieb.

Pridať Exicting Prechodové Efekty na Vaše Video

Rez autobus zapínanie je jednoduché a výber vstupného bude priamo prepnúť na tento zdroj. Ak však chcete prevádzkovať Geek S06-ako pravda, profesionálne potom môžete použiť program/náhľad na multiview obrazovke. Vyberte a okamžite použiť kvalita vysielania prechody, ako sa mieša, obrúsky, vyblednutiu a viac pri prepínaní medzi zdrojmi! Môžete nastaviť dĺžku trvania prechodov, spolu s neuveriteľne širokú škálu možností, vrátane hraníc, farbu okrajov a šírka, poloha, smer a ďalšie! Tieto prispôsobiteľné prechody dáva svoj program, ktorý high-end vysielanie vzhľad!

Štítky: audio mixer, geek tričko, prúd, 4 kanálové audio mixer, zmiešavač, profesionálne tortu stroj mixer, 6 video switcher, jedlo zmiešavač, kamera video, live stream.

  • Napätie: 12V
  • Multistream: 4 platformy v rovnakom čase
  • Nahrávanie videa: Áno
  • Program Výstup: 1xHDMI
  • Pracovať ako webová Kamera: Áno, cez USB3.0
  • Názov Značky: OTON
  • Vertikálna Video: Podporované
  • Package: Áno
  • Audio Vstup: HDMI Vložené audio, 2x externý 6,3 mm
  • Audio Výstup: HDMI Vložené audio, 1x3.5 mm
  • Špeciálne Efekty: PIP, POP, MIX, Utierať, Fade atď
  • Pridať logá & Titulky: Áno
  • Vstavaný Kódovanie: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Video Zdroj: 4 HDMI + 2USB Súbor/Dekódovanie Videa
  • Multiview Výstup: 1xHDMI
  • Sieť: Ethernet & 4G Bezdrôtový modul
  • Certifikácia: ROHS
  • Číslo Modelu: Geek S06-A