Zoohi Survellance Bezdrôtové Kamery Systém, 1080P 12 Palcový LCD NVR kamerovým Systémom S 2MPX Vonkajšie Wifi IP Kamera Auta
Zoohi Survellance Bezdrôtové Kamery Systém, 1080P 12 Palcový LCD NVR kamerovým Systémom S 2MPX Vonkajšie Wifi IP Kamera Auta
Sku: g6319
(1 Recenzie)
Novinka

€169.88 €283.13

Popis:

Dane A Cla :

Kupujúci sú zodpovední za Spotrebnej Dane /Odľahlých oblastiach poplatok, Zoohi nie je zodpovedný za tých poplatky. Ak máte akékoľvek otázky,kontaktujte nás prosím po zaplatení. Ponúkame EU / US/ UK/ AU Zástrčku ,štandardne je odoslaná do vašej krajine.

1080P HD Video monitorovací Systém:

Toto je jednoduchý na inštaláciu 1080P high definition video monitorovací systém, ktorý je ideálny pre domáce a bezpečnosť podnikania. Dostanete udivujúce, real-time video na vašom mobilnom zariadení, z doslova kdekoľvek a vždy vedieť ešte ste tisíce kilometrov. Systém je typu plug and play, zapisovač box postavený-v routeri, všetky kamery wifi signál z video rekordér okno, tak dlho, ako si moc na všetky kamery a záznamník, bude pracovať správne.

POZNÁMKA:

Bezdrôtový bezpečnostný systém dohľadu nad neznamená, že môžete použiť systém bez akýchkoľvek káblov, napájací zdroj je stále potrebné na napájanie kamier a NVR, moc adaptera sú poskytované v balíku, nemáte podporu Batérií. (Nevieme postarať sa o Inštaláciu)

NVR Funkcie:

· 4CH 1080P Bezdrôtový NVR, Vstavané 12-palcový LCD displej · NVR Vstavaný Wifi Router, šírka Pásma-priateľské · Podpora Video Ukážka/Nahrávanie/Prehrávanie/USB Zálohovanie · Podpora Android/IOS/Pad/PC Remote View · Vytváranie sietí Protokol UPNP, SMTP, PPPOE, DHCP a pod. · Získajte Okamžitý e-mailové upozornenia, keď je detekovaný pohyb · 1 SATA Port, Až 4TBEach, 1 USB 2.0 Port · Napájanie: DC12

Funkciami Fotoaparátu:

· Obrazový Senzor: 1/3" Progressive Scan Senzor · Rozlíšenie:1920*1080 · Objektív: štandardné 3,6 m · Automatické Vyváženie Bielej a 3D-DNR · Nočné Videnie: 36 IR Led, 100 ft (30 m) · Minimálne Osvetlenie: Farba 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Vodotesný: Áno · Napájanie: DC12V

Väčší displej a širšie zorné pole:

Plug and play,si to!

Užite si všetky výhody bezdrôtový bezpečnostný systém, ako sú flexibilné montážne polohy, jednoduchšie, elektroinštalačné práce a menej škody na vašom dekorácie. To môže byť umiestnený kdekoľvek, hlavne pre rodinných domoch s v okolí zdrojov napájania.

S Monitorom a pohodlnejšie:

Tento Bezdrôtový Bezpečnostný kamerový Systém s 12 Palcový Monitor,dostanete 1080P HD Snímok po hotové inštalácie a ušetriť veľa peňazí na nákup extra PC/TV Monitor pre spojenie.To je tiež k dispozícii pre pripojenie na obrazovku počítača cez HDMI kábel HDMI(Kábel nie je k dispozícii,VGA Kábel usb nie je podporované).

Detekcia pohybu a e-mailové Upozornenie:

Môžete zapnúť detekciu pohybu upozornenia, keď sa objekt pohybuje, fotoaparát bude odosielať na nenormálnu situáciu na váš e-mail.

Podpora Nočné Videnie:

Vybavené 36IR Led, fotoaparát poskytuje jasné 100 stôp(30 metrov) nočné videnie s rovnomerným rozložením jasu, nízka spotreba energie a dlhšia životnosť.

Viaceré režim nahrávania výber:

Prehrávanie:

Účinne economized váš čas pri prehrávaní videa, Incident videoklipy, ktoré môžete nájsť a označené v krátkom čase s smart funkcia prehrávania. A tak máte šancu prejsť priamo na incident videoklipy, zatiaľ čo preskočenie ostatných.

Poznámka:

· Ak ste vybrali túto súpravu obsahovať pevný disk, jednotku pevného disku bude vopred nainštalovaný v nvr pred zásielky. · Ak chcete používať prehrať, musíte si kúpiť kit s Pevného Disku.

Pevného disku a nahrávania čas:

· Keď jednotka pevného disk je plný, systém automaticky vymaže najstaršie zaznamenané video, čím sa dosiahne inteligentné slučky nahrávanie. · Údaje sú len pre referenčné účely, vzťahuje sa na skutočné použitie.

Videnie Na Diaľku, Kdekoľvek A Kedykoľvek

S free app, budete vedieť, že to deje, aj keď nie ste nablízku, Dostávať upozornenia a zobrazovať živý videoprenos alebo nahraté zábery priamo zo svojho telefónu.

Priateľské SW rozhranie, podpora multi-jazyk

To podporuje anglický, ruský, francúzsky, Turecku, Taliansku, španielsku, Nemecku, kórejský, Japonský, atď.

Spoľahlivé a Platné Bezdrôtové Pripojenie

Tento pokročilý bezdrôtový systém automaticky pripojí, keď je zapnutá, no elektroinštalácie nevyžaduje. Range extender antény zabezpečiť, aby signály naďalej silný, ako ste monitorovanie vašej firmy alebo domov bezdrôtovo, až 330 ft(100 m) v otvorenom priestore. Tipy: Prosím, všimnite si, že bezdrôtového signálu vzdialenosti je získavaná v testovacom prostredí.

Štítky: zoohi ip kamery nastaviť, wifi kamerovým systémom bezdrôtový zmodo, besder ip kamery, fotoaparát surveil, rozpoznávanie tváre ip, kamera ip auta, vonkajší bazén súpravy, nvr, onvif poe, NVR Onvif.

  • Video Vstup: 4 Kanál
  • Dĺžka Kábla: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • KS Kamery: 4pcs
  • Názov Značky: Zoohi
  • Rozlíšenie: 1080p

Súvisiace produkty