Ručné Smaurai Meče Katana skutočné japonské Anime Cosplay Jeden Kus Zoro Meč 1045Carbon Ocele, Ostrými Štyroch Farieb
Ručné Smaurai Meče Katana skutočné japonské Anime Cosplay Jeden Kus Zoro Meč 1045Carbon Ocele, Ostrými Štyroch Farieb
Sku: g64189
(1 Recenzie)
Novinka

€53.31 €61.98

Popis:

Celková dĺžka : 104 cm Čepeľ materiál : 1045 uhlíkovej ocele s hamon

Čepeľ dĺžka : 70 cm Tsubou : Zinok - Zliatiny

Rukoväť dĺžka : 28 cm Habaki& Seppa : Mosadz

Čepeľ šírka : 3.2 cm Menuki : Zliatiny

Hrúbka čepeľ : 0.7 cm Fuchi& Kashira : Zliatiny

Príchuť : Full tang Ito& Sageo : syntetický hodváb

Krvný groove : Jeden bo-ahoj Rayskin : Syntetický rayskin

Saya : Drevené;lakované; Balenie: Papierové krabici s čierna taška

Ostrosť : Sharp

1)KOTÚČA: blade tento meč je ručne kované ,ručne leštené a ručné nabrúsené; je vyrobený z 1045 vysoko uhlíkovej ocele, ktorá bola laminované v Maru štýl; Táto čepeľ prichádza s plnú dĺžku Tang, ktorá výrazne zvyšuje pevnosť zastúpenie meč;

2)TSUBOU: Tsubou (Stráž) tento meč je vyrobené z Povrchovo zliatiny; Na HABAKI(Blade Golier) je jeden kus mosadz constraction; 3)CUKA: Na Cuka (Rukoväť) je drevená a je zabalený v priebehu skutočné Rayskin a hodváb Ito; 4)SAYA: Na Saya (Plášť) je drevená a lakované; 5)HI(krv groove): Č-AHOJ čepeľ je viac silnejšia na rezanie.BO-AHOJ čepeľ je viac ľahšie na prax; 6)Ostrosť: Všetky ručné listy sú k dispozícii v ostrých alebo unsharp,prosím, upozornenie pri nakupovaní;

Poznámka

(1) hodvábu meč taška prichádza s mečom. ale drevený stojan v nižšie položku obrázky NIE sú zahrnuté.

(2) Tento Katana môžu prijať, okrem plne kedykoľvek na účely údržby, môžete rozobrať meč z rukoväť, pričom z dvoch kolíkov.

(3) Vzhľadom na naše meče sú plné ručne vyrobené, tak Špecifikácie sa mierne líšiť od meč meč. prosím pochopiť. A farba meč vak je dodávaný náhodne.Ak máte akékoľvek požiadavky,prosím pošlite nám e-mail,ďakujem!

Doprava

(1) Prepravná metóda: Máme iba jedno poštovné tak ďaleko, je to EMS. Budeme písať nové lodné spôsobom, ak získame viac možností

(2)Položka sledovanie: Sme vám povie, položky číslo potom, čo sme sa vyslať svoje položky. Môžete sledovať ich na webovej stránke EMS express ak si chcete zobraziť stav dopravy. Prosím, skúste viac krát ak je sledovať webové nemá reaguje.

(3)Čas dodať: je To cca 3-4 pracovné dni od vás, aby položky, aby to bolo vyslať. Dodaný čas je o 7 až 15 dní, ktorá závisí od vlastnej vôle efektívnosti. Tak normálne, to trvalo asi 8-13days dostať položku, potom si ho kúpiť.

Doprava Politiky

(1)Vyššie poštovné do Západnej Európy vhodný len pre nasledujúce krajiny: Rakúsko, Belgicko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Írsko, Luxembursko, maďarsko, Malta, Nórsko, Portugalsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, spojené KRÁĽOVSTVO

(2)Kupujúci z usa, Austrália a Kanada, Prosím, nebojte sa o COLNÝCH, môžeme loď, meče, aby ste bez problémov. NIE je potrebné žiadne povolenie.

(3)Zákazník z Nemecka a Talianska potrebné platiť clo.

(4)Môžeme loď, meče na väčšine krajín, ako sú Argentína, Brazília, Poľsko, česká, Peru, Mexiko, nemecko, Ukrajina, Maďarsko, Izrael, Jordánsko, Bulharsko, Estónsko, Kuvajt, Chorvátsko, Rumunsko a tak ďalej, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

(5)Zvyčajne väčšina položky sú dodávané v 2-3days na overenie platby.

(6)na Mieru meče sú dodávané v 3-5days. Špeciálne prispôsobené meč potrebovať viac času.

(7)len Budeme loď vašej objednávky na adresu, ktoré sme dostali od Golstroj.sk. Ak potrebujete zmeniť dodaciu adresu, prosím, kontaktujte nás pred položka dodané.

(8)číslo zásielky vám bude zaslaný prostredníctvom Golstroj.sk správy systému po váš tovar bol odoslaný.

Platby

Akceptujeme platobné metódy PayPal, Western Union, TT platby. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Golstroj.sk ako je PayPal, platobné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe DHgate, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, ak je to možné, prosím poslal svoj doručovaciu adresu a telefónne číslo, aby sme po ktorú ste zaplatili.

Ak akýkoľvek problém alebo otázku, s platbou, len neváhajte a dajte nám vedieť.

Štítky: Roronoa Zoro, ostrý meč, tsubou nastaviť, katana sword reálne meče, samuraj meč hračka, han jian meč, cosplay katana, ichigo meč, kirito meč, démon vrah kimetsu č yaiba cosplay meč.

  • Materiál: Kov /drevo
  • Čepeľ Materiál: 1045 UHLÍKOVEJ OCELE
  • Názov Značky: meč
  • Funkcia: Dekoratívne handicaft
  • Tému: Športové
  • Prezervatívy materiál: tvrdé drevo
  • Regionálne Funkcie: JAPONSKO
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: samuraj praxi
  • Čepeľ: Ostrosť
  • farba: štyri farby
  • Štýl: Japonský katana

Súvisiace produkty