CW-5200DG úžitkovej Vody Chladič pre jednotlivé 130/150W CO2 Laserové Trubice
CW-5200DG úžitkovej Vody Chladič pre jednotlivé 130/150W CO2 Laserové Trubice
Sku: g64504
(0 Recenzie)
Novinka

€351.81

Popis:

220V/110V 60Hz CW-5200DG úžitkovej Vody Chladič pre jednotlivé 130/150W CO2 Laserové Trubice

Úvod

CW-5200 Series sú profesionálne, chladiace stroje, odvolávajúc sa na medzinárodné, rozšírené thermolysis chladiaci systém určený, vhodný pre malé vodou chladený chladiace zariadenia požadované stroje. Priemyselné Vody Chladič má patent Certifikát CE a RoHS Certifikát . To bolo predaných do značnej miery Európy, Južnej Ameriky, Ázie a iných trhoch.

Je určený pre chladenie jeden CO2 sklo laserové trubice pod 130W/150W o laserové gravírovanie a rezanie stroj.

Za normálnych okolností, nový inteligentný regulátor teploty nie je potrebné upraviť ovládanie parametrov.

To bude self-nastavenie ovládanie parametrov v závislosti na izbovej teplote, aby spĺňali chladenie požiadavky.

Aplikácia

Hlavne boli vytvorené teplo počas laserového prístroja práce, ktorý prešiel chladiaceho cyklu v kompresora chladiaci systém a nakoniec prevedené do vzduchu. Teplotu vody je možné nastavovať. K dispozícii sú 2 špecifikácie ako 1 vody výstup / vstup a dual vody výstup / vstup , uplatniteľné na pohode jeden laser sklenenej trubici.

Ekonomické chladiace zariadenia, ľahko inštalovať a prevádzkovať, kompaktný a ľahko premiestniteľné.

Naše priemyselné chladiče vody sú populárne pre svoju 2 regulácia teploty režimy ako konštantná teplota a inteligentná regulácia teploty. Podľa inteligentný režim, teplota vody je upravená podľa teploty okolia. S touto 1 kľúčové riešenie, zákazníkov už nemusíte obávať, teplota vody úprava sezónne zmeny.

Ako používať Naplňte nádrž na vodu s čistená voda. Pripojte prívod vody z vodojemu na odvod vody z laserový stroj a pripojenie na odvod vody z vodojemu na prívod vody z laserový stroj.

Inštalácia kroky

A. Otvoriť balíček skontrolujte, či je stroj je neporušená a všetky potrebné doplnky sú ukončené.

B. Otvorte vstrekovanie port na zdroj vody na chladenie.

Sledovať hladinu vody rozchod, počas pridávania vody pomaly, dávajte pozor, aby sa voda vyliala! Pre chladiaci z uhlíkovej ocele a zariadenia, voda by mala byť pridá vhodné množstvo anti-korózne agentia. Práca v chladnom severe oblasti, je lepšie použiť noncorrosive nemrznúcej kvapaliny.

C. Podľa systému podmienky, prosím, dobre pripojenie vody vstupného a výstupného potrubia.

D. doplnku, zapnite vypínač napájania. (Nie je spustenie bez vody v nádrži!)

(1) Obehové čerpadlo na chladenie začne pracovať. Operačný pre prvý čas sa môže vytvárať bubliny v potrubia, ktoré sa občas vedie k toku alarmujúce. V takom prípade, to bude vrátiť sa do normálneho po beží na pár minút.

(2) Po prvom štarte, prosím, okamžite skontrolujte, či vodnej fajke úniku.

(3) Výkon sa zapne, ak teplota vody je nižšie uvedený súbor, obrázok, je normálne, že fanúšikovia a iné komponenty stroja nefungujú. Na regulátor teploty bude automaticky kontrolovať pracovné podmienky kompresora, magnetický ventil, ventilátory a iné diely na základe nastaviť ovládanie parametrov.

(4) Pokiaľ to vyžaduje dlhší čas začať kompresor a ostatné súčasti, čas trvať môže siahať od sekúnd až minút, prosím, nie počítač vypnite a znovu často.

E. Kontrola hladiny vody vo vodnej nádrži.

Prvé spustenie nového zdroja chladu vyprázdni vzduchu do vody, potrubie, čo vedie mierne pokles hladiny vody. S cieľom udržať hladinu vody v zelenej oblasti, je povolené doplniť primerané vody. Prosím, pozorovať a zaznamenať aktuálny hladinu vody a ich kontrolu opäť po chladič bol spustený na obdobie, ak hladina vody klesne samozrejme, prosím, znovu skontrolujte vodovode úniku.

F. Nastaviť parametre regulátor teploty.

CW-5200 series používať inteligentný termostat. Normálne užívateľov nie je potrebné ju upraviť. Ak je to naozaj potrebné, prosím, pozrite si časť "Prevádzkové stav a parametre úpravy."

Oznámenie Chladiacej vody musí ostať prázdny, keď chladiaci stroj bol nie v použitie pre dlhé alebo v doprave. Je prísne zakázané pripojiť a spustiť chladič bez kŕmenie vody. Chladič by mal byť umiestnený na dobre vetranom, suchom prostredí, ďaleko od zdrojov tepla. Prosím, majte aspoň 30 cm od prekážky na výstup vzduchu, ktorý je v zadnej časti chladiča a nechajte aspoň 10 cm medzi prekážkami a vetracie otvory z oboch strán. Na ochranu laserové trubice , do chladiča ventilátor chladiča bude pozastaviť do práce, keď teplota vody je príliš nízka , a to bude reštartovať, aby sa spustil pri teplota vody stúpa späť na accceptable rozsahu. Ak chcete zabezpečiť dobrú tepla na rozptyľovanie, prosím, otvorte veko na čistenie nečistôt pravidelne. Práca v chladnom severe oblasti, je lepšie použiť noncorrosive nemrznúcej kvapaliny.

Štítky: 80w co2 laserové trubice, cloudray laser, laserové trubice, akvárium chladenie, cloudray co2, co2 laser machin, chladenie cw3000, 60w, co2 laser, chladenie wort, chladenie vodou.

  • Číslo Modelu: CW5200DGLSJ000001
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Súvisiace produkty