Náhodné Farby pitnej Vody Balón Čerpadlo Spreji Príručka Vody Inflácie Loptu Hračka s 230 Balóny pre Vonkajšie Záhradné Párty
Náhodné Farby pitnej Vody Balón Čerpadlo Spreji Príručka Vody Inflácie Loptu Hračka s 230 Balóny pre Vonkajšie Záhradné Párty
Sku: g64585
(0 Recenzie)
Novinka

€3.61 €7.52

Popis:

guľka bod:

Hodín super zábava. Hľadáte zábavné aktivity pre vaše deti? Vaše dieťa bude milovať toto vody balón čerpadlo hra. Tento úžasný vzduchu a vody balón plnený prichádza s 230 kvalitné balóny (náhodné farby dodávky), kde môžete vyplniť vzduchu alebo vody.

Či už cestujete v exteriéri, alebo ktorí sa zúčastnia na barbecue party, voda taška nafukovacím uľahčuje život. To bude odstrániť tlak, aby deti radi a obsadené. Fúkanie veľké balóny v relatívne krátkom čase je vynikajúca hračka pre vodné hry.

230 premium gumové balóny: vodné čerpadlo má 3 funkcie pre vodu a vzduch, plnenie balónov, alebo čerpadlo pre použitie ako spreji.

Chcete ušetriť čas, balóny, ktoré sú pripravené za pár sekúnd. Balloon air čerpadlá ušetrí veľa času tým, že efektívne čerpanie vzduchu alebo vody. Raz kompozícia, balón ručné čerpadlo bude pracovať pre vás.

Skvelé pre cestovanie, pláž, letná, bazén, záhrade hry a vonkajší gril.

Popis:

Farba: Náhodný dodanie

Materiál: plast

Kapacita: 1,5 L

Loptu farba: náhodný dodanie

Package Zahrnuté:

1 x Vody Balón Čerpadlo(Náhodné farby)

200 x Balóny(Náhodné farby)

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie zoznam

1 x Vody Balón Čerpadlo(Náhodné farby)

230 x Balóny(Náhodné farby)

Štítky: vzduchové čerpadlo loď 230, bicykel gélové sedadlo, micro vzduchové čerpadlo 230, voda prietok čerpadla 230, horské sedlo, veľké nafukovacie skákanie hrad, prípravné vodné čerpadlo 230, vzduchové čerpadlo pre futbal, nafukovacie skákanie hrady lacné, nafukovacie vodné skákanie hrady.

  • Číslo Modelu: Vody Balón Čerpadla
  • Kapacita: 1,5 L
  • Materiál: Plastové
  • Name2: Voda Inflácie Loptu Hračka
  • Druh: Hrad
  • Vekové Rozpätie: > 8 rokov
  • NAME3: Sprejová fľašu
  • Dizajn: Veľké Vonkajšie Nafukovacie Rekreácia

Súvisiace produkty