5 ks 400*3 mm Nízka Teplota Červená Meď Zváranie Prúty na Spájkovanie Drôtom Flux Jadrom na Spájkovanie Tyče Súprava Kovoobrábanie
5 ks 400*3 mm Nízka Teplota Červená Meď Zváranie Prúty na Spájkovanie Drôtom Flux Jadrom na Spájkovanie Tyče Súprava Kovoobrábanie
Sku: g68241
(0 Recenzie)
Novinka

€3.21 €4.71

Popis:

Funkcie:

*Veľký Zváranie Efekt - S plným & plynulé zváranie účinok, pretože vnútorné prášok. S nízkym bodom topenia(647degree Celzia~658degree Celzia), veľký weldability a odolnosť proti korózii, vysoká tepelná vodivosť, vysoká elektrická vodivosť a vynikajúce spracovanie výkonu.

*Nie sú Potrebné žiadne Spájkovanie Prášok - nemusíte používať ďalšie prášku prášok s hliníkovej zliatiny ako zváranie jadro a povlak ako soľ základňu. Veľmi pohodlné a jednoduché zváranie.

*Hojne využívajú V Živote - Vhodný pre zváranie alebo upravený na zváranie zliatiny s vysokou pevnosťou, dobrou forgeability & dobrú odolnosť proti korózii.

*Veľmi Široké Uplatnenie - používa sa predovšetkým pre argón oblúkové zváranie a plniaci materiál pre čistý hliník, spojenie s hliníkovým autobus a vodiace tyče, hliníkové elektrolytické strojov a elektrickej energie, chémie, potravinárstva a podobne.

*Nízka Hmotnosť a Malé Objem - rozmer 500*2 mm a hmotnosť 3,5 g, je veľmi ľahko ohýbať & carry.

Ako Používať:

Krok 1: Čisté a polishe fyzickej povrchu.

Krok 2: Teplo povrchu základného materiálu, až kým teplota drôt na prevádzkovú teplotu 380degree Celzia~400degree Celzia, takže sa môžete spoľahnúť na materskej kovové prenos tepla zváracie drôty na formulár zvarov, by nemali používať plameň horieť drôt, Keď teplota povrchu základného kovu je dostatočné.

Krok 3: Po oprave tenké hliníkové, ako dlho, ako hliníková základňa kovové vykurované na vhodných pracovných teploty, a potom použite drôt a späť trenie topenia do tvaru zvaru, len s kovovou kefa taveniny zváracie drôty na zváranie na mieste zvaru.

Krok 4: Použitie propán plynu do zvaru s mall objekt, použiť priemyselných plynov alebo indukčný ohrev zariadenie na odvod tepla a zvaru veľký objekt, prírodné pomalé chladenie po ukončení zvárania.

Aplikácia do Života:

Môžu byť použité pre rôzne zdroje tepla, napríklad propán, oxy acetylénu a tak ďalej. Nízkoteplotný hliníkový drôt na zváranie môžete vytvarovať takmer všetky biely kov, vrátane hliníka, hliníka liateho hliníka, hliníka, zliatiny a odlišné zváranie medzi vyššie uvedených kovov, a to aj pre vážne poleptanie alebo znečistenia olejom z bieleho kovu, a dokonca, že z hliníkovej zliatiny, ktoré nie je možné opraviť môžu byť opravené. Ktoré sa vzťahujú na základnej zváranie operátora všetky-kolo zváranie, len malé vykurovacie zariadenie, po pripojení zvaru sila je vo všeobecnosti vyššia ako sila základného kovu sám, môže pochopiť, plyn, zváracie operácie.

Špecifikácia:

Množstvo: 5 KS

Materiál:Červená meď

Zoznam Balíkov:

5 * Zvárací Drôt

POZNÁMKA:

1. Povrch základného kovu, ktoré musí byť čisté.

2. Základných kovov teploty dosiahnuť 400 stupňov, vrátane proces zvárania základných kovov teplota by sa mala udržiavať na 400degree Celzia a teplota môže byť vysoká, alebo nízka.

Štítky: 3 mm tyč z nehrdzavejúcej ocele, zlato tvrdé spájkovanie prút, riešenie zváranie toku jadrom prút, muž plastové tyče, prípade vape, mechanik drôt spájkovanie, hliníkové spájky, spájkovačka, červená meď hrniec, zváranie prúty tašky, bar medi.

  • Dĺžka: 400mm
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 3 mm
  • Aplikácia: Červená Meď