GASICA V2 plyn chladiace médium organické náhradný R22 R407 R290 R4 chladivo vzduchu conditionings náhradný plyny cloro-fluorados
GASICA V2 plyn chladiace médium organické náhradný R22 R407 R290 R4 chladivo vzduchu conditionings náhradný plyny cloro-fluorados
Sku: g68256
(5 Recenzie)
Novinka

€34.42

Popis:

Gasica je nový plyn, ktorý bezproblémovo nahrádza väčšinu chloro-fluórovaných plynov. Jeho vzorec je voľný od chlórované, fluórovaných alebo iných toxických produktov, takže jeho použitie neprináša znečistenia a jeho hodnotenie je "ekologické plyn". To znamená, že ktokoľvek môže manipulovať produktov a aplikovať ho vo vzduchu. Približne úspory až 30% spotreby elektrickej energie. Menej plynu potrebné pre správne fungovanie.

S novým Zelená Zmraziť vzorec, Gasica je umiestnený ako jeden z najlepších ekologické plynov na trhu. Jeho čistý uhľovodík komponentov vykonať v obvode extra čistenie nečistôt vyrába rozkladom zhoršených plynov bez výrobu džemov v systéme. Zabraňuje tiež zimné únikov sezónne zastaviť.

Použitie: slúži na pripojenie záťaže rozchod súpravy na vybavenie nakladať s právom spojenia pre každý systém. Dať loď hore nohami a otvorte službu ťuknite na položku a potom, zaťaženie zariadenia veľmi pomaly až do riadneho pracovného tlaku do vybavenia naložením.

Dôležité poznámky:

-Počas nabíjania môžete mať sprej hore nohami. Inak len uhlíka by vyjsť a vodíka by zostať v člne bez šancu obnoviť.

-N Alebo budete potrebovať, aby to prázdne alebo výpis plynu, pretože Gasica je vzduch, kompatibilné a vodíka bude regenerovať plynu obsahujúce okruhu v interiéri.

-S potrebný tlak na výtlačnej zariadenia načítať je dostatočný pre ideálne fungovanie systému. Je 15 barov alebo 225 atmosféry priemerný tlak väčšina zariadení.

-Musíte si zakúpiť servisný kľúč pre správne využitie PLYNOVEJ fľaše.

Bezpečnostné opatrenia :

-Uchovávajte mimo dosahu detí.

-Obchod v čerstvom a suchom mieste

-Chrániť pred poškodením slnečnými lúčmi

-Nevystavujte pri teplotách nad 50 ° C

-Nevdychovať plyny z sprej

-Použitie v vetraných miestach

-Nestriekajte na plamene alebo klasických materiálov

-Nefajčite počas vašej žiadosti

-Balený pod tlakom

-Mimoriadne horľavý.

-Vyhnite sa kontaktu s pokožkou, produkuje Popáleniny

-Pred použitím pretrepte

Ceny:

-637g - R22

-531.25 g - R407

-255 g - R290

-Pre zvyšok plyny vypočítať cca. 40% prúdové zaťaženie zariadenia

Štítky: Jeebel Tábor, ppm test, r410, ds r4, plyn r32 chladivo, igbt skiip, asx kz, rada stm32, airism uniqlo mužov, pamäť r4 ds.

  • Zhody: 637g - R22 / 531.25 g - R407 / 255 g - R290
  • Potrebné príslušenstvo: Kľúč krúžok de služby
  • Druh: Klimatizácia Časti
  • Číslo Modelu: V2
  • Manipulacion: Nie je potrebné ODBORNÉ
  • Apicacion: Domácnosť, priemyselné