Maku Kvet Nálepky samolepiace pre Zberných nádob Chladnička Domova
Maku Kvet Nálepky samolepiace pre Zberných nádob Chladnička Domova
Sku: g69059
(1 Recenzie)
Novinka

€4.12 €4.47

Popis:

Odrážky:

1、Obsah balenia: dostanete 2 kvet nálepiek, každý o 2 kusy. 70 x 20 cm/dĺžka x šírka, s mak, kvety, lístky a stonky na to, všetky nálepky sú nezávislé, takže si môžete umiestniť, ako sa vám páči.

2、Odolný Materiál: Vyrobené z PVC, vode, poveternostným vplyvom odolné a nie je ľahké fade, vhodný pre vnútorné a vonkajšie, a môžu byť odstránené, aby nezostali žiadne zvyšky a môže byť použité v mnohých hladký, čistý a suchý povrch.

3、Praktické a Pohodlné: Každá nálepka je nezávislé, samolepiace, môžete sa obrátiť na obrázok, ktorý chcete vložiť, alebo si môžete kombinovať podľa vašich vlastných predstáv. Ak ste ju prilepiť v nesprávnej polohe, ktorú môže aj roztrhať ho a vložte ho znovu.

4、Dekoratívne Nálepky: Kvety a peduncles rôznych veľkostí môžete byť dokonale zladené, pridanie svetlé farby do koša a živé maku sa skrášliť koša.

5、Široké Použitie: Môže sa používať pri rôznych príležitostiach, ako sú okná, steny, dvere, nábytok a iné hladký, čistý a suchý povrch, aby váš dom elegantný a štýlový.

Funkcie:

Vhodné pre mnohých povrchov, ako sú okná, steny, dvere, nábytok, atď. Je to jednoduchý spôsob, ako vytvoriť svoj dom elegantný a štýlový. Najmä pre kolesové koša plechovky, živé maku môžete skrášliť váš koša.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Veľkosť: ako je znázornené

Farba: ako je znázornené

Balenie Zoznam:

2*Maku Samolepky s Kolesových Koša

Poznámka:

1. Odporúča sa použiť nálepky na hladký, rovný, suchý a prachu a voľných plôch.

2. Ručné meranie, nechajte mierne rozmerové tolerancie.

3. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka v dôsledku rôznych obrazovkách.

Štítky: chladnička nálepky kryt, auto papier, 3d poschodí nálepky, amazon cherry blossom nálepka na stenu, stlačte kvety nálepky, pan chladnička, nálepka na stenu, odpadky nálepky, film chladnička, nálepku koša.

  • Materiál: PVC
  • Tému: Zviera
  • vzor: 3D Nálepka
  • Štýl: Iné
  • Drop Nakupovanie: Podpora
  • Číslo Modelu: Maku Kvet, Stena Nálepky
  • Klasifikácia: Pre Chladničky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty