Pet, Pes Hračka Tep Hračka Pet Kúrenie Plyšové Hračky Pohodlné Behaviorálna Pomoc Na Vzdelávanie Hračka Srdce Biť Upokojujúci Oblečenie Pre Bábiku
Pet, Pes Hračka Tep Hračka Pet Kúrenie Plyšové Hračky Pohodlné Behaviorálna Pomoc Na Vzdelávanie Hračka Srdce Biť Upokojujúci Oblečenie Pre Bábiku
Sku: g69480
(2 Recenzie)
Novinka

€6.17 €9.08

Popis:

Odrážky:

1、Tep Pet Hračky: Naše plyšové hračky majú zabudovaný tep zariadenie, imitovať skutočný tep srdca, pomáha domáce zvieratá prechod do nového domova, znižuje stres spôsobil prudký dážď, blesky, alebo cestovať, a znižuje negatívne správanie.

2、Skutočný Pocit: domáce Zvieratá použitie teplo mäkké telo a bije srdce z %EF%BC%82real pocit%EF%BC%82 prestavať intímne vzťahy, zníženie maznáčika napätie, úzkosťou, a zlé správanie. Tep, prístroj sa dá používať nepretržite o 300 hodín, dlho sprevádzať zviera do režimu Spánku

3、Vstavané Vykurovacie Kamene: Pet hračky, ktoré nevyžadujú elektrickú energiu a teplo. Naše plyšové hračky majú vstavané vykurovacie kamene. Miesto na ohrev kameňov v mikrovlnnej rúry na pár minút pred použitím, a dať ich vnútri bábiky, aby sa vaše zvieratko teple, v chladnom jesennom a zimnom období.

4、Mäkké a Pohodlné Materiál: Mäkké a pohodlné textílie, mačky a psy môžu pritúliť a zvyšok vedľa nej, tak, ako to cítia, ako keby ste boli s matkami. V prípade, že chýba partner, tep plyšové hračky môžu sprevádzať šteňa a mačka, čo nie je Sa cítiť osamelý.

5、Odnímateľný Čistenie: Len sa tep zariadenia a vykurovania kameň, vezmite handričku kryt čistiť a udržiavať ju v čistote.

Funkcie:

1. Tep Pet Hračky: Naše plyšové hračky majú zabudovaný tep zariadenie, imitovať skutočný tep srdca, pomáha domáce zvieratá prechod do nového domova, znižuje stres spôsobil prudký dážď, blesky, alebo cestovať, a znižuje negatívne správanie.

2. Skutočný Pocit: domáce Zvieratá použitie teplo mäkké telo a bije srdce z "skutočný pocit" prestavať intímne vzťahy, zníženie maznáčika napätie, úzkosťou, a zlé správanie. Tep, prístroj sa dá používať nepretržite o 300 hodín, dlho sprevádzať zviera Sleepﻭ

3. Vstavané Vykurovacie Kamene: Pet hračky, ktoré nevyžadujú elektrickú energiu a teplo. Naše plyšové hračky majú vstavané vykurovacie kamene. Miesto na ohrev kameňov v mikrovlnnej rúry na pár minút pred použitím, a dať ich vnútri bábiky, aby sa vaše zvieratko teple, v chladnom jesennom a zimnom období.

4. Mäkké a Pohodlné Materiál: Mäkké a pohodlné textílie, mačky a psy môžu pritúliť a zvyšok vedľa nej, tak, ako to cítia, ako keby ste boli s matkami. V prípade, že chýba partner, tep plyšové hračky môžu sprevádzať šteňa a mačka, čo nie je Sa cítiť osamelý.

5. Odnímateľný Čistenie: Len sa tep zariadenia a vykurovania kameň, vezmite handričku kryt čistiť a udržiavať ju v čistote.

6. Pomáha domáce zvieratá prechod na svoj nový domov a znižuje stres spôsobený búrkou.

7. V reálnom cítiť pulz srdca a tepla pack pokoj uplatnením na prirodzené inštinkty.

Špecifikácie:

Štýl: medveď štýl-tep, mať štýl-tep a vykurovanie

Veľkosť: cca 20*35*18 cm/7.87*13.78*7.09 palec

Materiál: vysoko-kvalitné oblečenie, PP bavlna, vstavané tep a kúrenie kameň

Funkcie: comfort/sprievod/oslobodenie z pet stres a úzkosť/teplé vedenie v zime, atď.

Vhodné pre: psy a mačky a ostatné domáce zvieratá.

Batérie: 2*AAA (nie sú súčasťou)

Ako používať: miesto vykurovací kameň v mikrovlnná rúra a tepla je asi 6 minút, dajte ho do hračka telo, a teplým až pre spoločnosť.

Balenie Zoznam:

Plyšové Hračky*1

Tep*1

Kúrenie Taška*1

Štítky: pes objať, mäkká hračka, loptu psa, roztomilý pes náhrdelník, reborn, tep hračka, tep tričko, hračka pre psa, pre, zvieratko plyšové hračky, pet.

  • Drop Nakupovanie: Podpora
  • Súbor Typ: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Peitten
  • Materiál: Iné
  • Hračky Typ: Iné

Súvisiace produkty