Hlina Tvrdeného Bitka Pripravený L6 Ocele Čepeľ Japonský Samuraj Meč Katana Suguha Britva Ostré Full Tang
Hlina Tvrdeného Bitka Pripravený L6 Ocele Čepeľ Japonský Samuraj Meč Katana Suguha Britva Ostré Full Tang
Sku: g69833
(0 Recenzie)
Novinka

€203.12

Popis:

Sme schopní prispôsobiť yourunique meč hamon typ / blade struture& Dĺžka / Sori / Príslušenstvo / Evgrave / kissaki typ

Položky Popis:

Stav: Úplne Nové

Čepeľ Materiál: Hliny Tvrdeného L6 Ocele

Celková Dĺžka: 40.9 Palec /104 Cm

Nagasa Dĺžka: 28.0 cm/71 cm

Rukoväť Dĺžka: 10.6 Cm / 27 Cm

Kotúč Tvar: Shinogi Zukuri

Čepeľ: Ručne Leštené Byť Ostré Ako Britva

Rukoväť Materiál: Pravé Ray Kože + Pevný Drevený

Čepeľ Šírka (v Blízkosti Kissaki): 0.91 palec / 2.3 cm

Šírka (V Blízkosti Habaki): 1.26 Palec / 3.2 Cm

tsubou Materiál: Vysoko Kvalitné Japonské Žehlička

Saya Materiál: Pevný Drevený S Lakovaným Práce Skončil

Kissaki Tvar: Chu-kissaki

Čepeľ :

- Čepeľ meča bol ručne kované pomocou prastarej metódy meč robiť . plný ručne kované a plné ručne leštené.

-Čepeľ bola podaná L6 ocele, a to bolo laminované v Maru konfigurácie(Jeden typ mono ocele). diferenciálna kalená a hliny, temperované, Olej ochladzovať a leštené.

-Táto čepeľ bol súdený a testované tak, aby rez všetko, čo dostane do cesty. Na Sori (zakrivenie Čepele) je špeciálne vytvorený na vytvorenie efektu na vykonanie najhladšie a najčistejšie kusy. Ktoré v kombinácii s výberom tradičných a naše najpredávanejšie Koshirae (príslušenstvo), zaručuje, že budete mať to najlepšie z oboch vzhľad a funkčnosť.

-Na hamon vzor prebieha rovnaký proces ako tradičné metódy. Harden hrana je pomocou špeciálnej hliny balenie kotúč potom dať do oleja, aby uhasila. To si vyžaduje veľa zručnosti. Oheň teplota nemôže byť príliš vysoká alebo príliš nízka, to musí byť dobre riadené meč smith. Čepeľ je potom dať do oleja na kalenie. Kotúč tvar je urobiť tento proces vytvára krásne hamon hada a Martensite (zrná) na ostrie povrchu. hlina na ochranu hrany a ochladzovať v oleja na zmiernenie mune alebo chrbtice meč. Tvrdosť Uhlíkovej Ocele opatrenia na pôsobivú HRC na Rockwell Meradle. Perfektná kombinácia tvrdosť hrany ocele a zvýšeným Sori (zakrivenie lamiel), umožňuje tento vysoko kvalitné čepeľ ľahko preplávať tatami slamené rohože alebo bambusu pre Tameshigiri.

-Táto čepeľ prichádza s plnú dĺžku Tang, ktorá výrazne zvyšuje silu meča. Tip čepeľ je tvarovaná shinogi-zukuri, a s chu kissaki a reálne yokoto; to bolo dobre definovaný s hamon ísť celú cestu cez Boshi.

Montáž :

- Koshirae: Tsubou (Stráž), Fuchi (Rukáv) A Kashira (Buttcap) Meč Vyrobený Z Vysoko Kvalitnej Železa .Mosadz Habaki (Blade Golier) Je Jeden Kus Konštrukcie. Dve mosadzné Seppas (Dištančné) Zabezpečiť, Tsubou.

-Cuka: Na Cuka (Rukoväť) Jadro Je Drevená A To Je Dobre Zabalené Cez Originálne Ray Kože (Samegawa) S Červenými Koženými Ito Zabalené.Full Tang Meča Je Zabezpečená Dvoma Mekugi (Peg) . Môžete Nezmontované Čepeľ Z Rukoväť, Pričom Z 2 Kolíky.

-Saya: Na Saya (Plášť) Vyrobené Z Pravého Pevného Drevené S Lakovaným Práce Hotové . Vysoko Kvalitné japonské Šalvia-O Bola Viazaná Okolo Kurigata (Gombík) Z Plášť.

Štítky: katana sword, meč, disk opravy, podpora držiaka katana, katana sword reálne meče, starožitný čínsky meč, samuraj meč hračka, han jian meč, tai chi meč modrá, kirito meč.

  • Ostrosť: Veľmi ostré (bitka pripravený)
  • Názov Značky: Tsunami-Drak
  • Regionálne Funkcie: JAPONSKO
  • Typ Kotúča: Full tang
  • Tému: TELEVÍZIA a Film Znak
  • Saya Materiál: tvrdé drevo
  • Kovanie Technológie: Japonský samuraj meč katana
  • Čepeľ Materiál: Hlina Tvrdeného L6 Ocele
  • Štýl: Japonsko Štýl
  • Materiál: Hlina
  • Cuka Materiál: Originálne ray kože+Tvrdé drevo

Súvisiace produkty