14Pcs/Set 3-70 mm Diamant Holesaw vrtáka Nástroj pre keramika Porcelán Sklo, Mramor Diamond Otvory Videl Vrtákov
14Pcs/Set 3-70 mm Diamant Holesaw vrtáka Nástroj pre keramika Porcelán Sklo, Mramor Diamond Otvory Videl Vrtákov
Sku: g71900
(2 Recenzie)
Novinka

€9.00 €11.69

Popis:

{infomodule}

Funkcia:

-100% nový a vysoko kvalitné.

-Odolnosť voči prerezaniu je malé, zlepšiť otvorenie rýchlosť, štrbinový ľahko vyzdobiť, čip odstránenie ľahko.

-Otváracie čistý, hladký, bez rozbité hrany, nebude vyrábať chvenie.

-Možno použiť pre skla, keramiky, mramoru a iných tvrdých a krehkých materiálov, vŕtanie, brúsenie Buddha korálky, jade a tak ďalej.

-Návod na používanie:

-Sklo vŕtacie zariadenia je nainštalovaný na použitie obyčajných ručné vŕtačky (elektrickú vŕtačku na rýchlosť lepšie), pretože tento otvoru, nie je centrálnej polohovanie vrtáka, buďte opatrní pri prevádzke, nech otvor na pomalý pomalý prístup k sklo k Ničomu strane otvor z polmesiaca, a potom dať trochu sa používa na vyhľadanie polmesiaca, takže môžete úspešne dokončiť otvor prevádzky.

-Upozorňujeme, že keď je diera v rýchlosti nemôže byť príliš rýchlo, musí byť pomalé, v procese otvorenie otvoru musí byť pridanej vody, chladiace zariadenie.

Špecifikácie:

Názov produktu: vrtáka

Materiál: Diamanty

Farba: Strieborná

Dĺžka: 50mm/1.96"

Vŕtanie veľkosť: 3/5/6/8/10/12/16/18/20/30/40/50/60/70mm

Množstvo: 14Pcs

Hmotnosť: 390g

Balík Obsahuje:

14x Vrtákov

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: 6 palcový otvor videl, rukoväť nástrojov, kovoobrábanie, Striedavé, základná vrtákov, vŕtačka vplyv, drill bit, dropshipping centrum nájsť produkty na predaj, Auto repair tool, trochu vrtákov, electr videl.

  • Názov Značky: DOERSUPP
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Druh: Jadro Vrtáka
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie

Súvisiace produkty