Čistej Prírody Ryby Kolagénu Proteínový Prášok, Ryby Kolagénne Peptidy, Kozmetické Ingrediencie Pre Cúvanie Starnutiu Pleti
Čistej Prírody Ryby Kolagénu Proteínový Prášok, Ryby Kolagénne Peptidy, Kozmetické Ingrediencie Pre Cúvanie Starnutiu Pleti
Sku: g74657
(1 Recenzie)
Novinka

€6.63

Popis:

Čistej Prírody Ryby Kolagénu Proteínový Prášok, Ryby Kolagénne Peptidy, Kozmetické Ingrediencie Pre Cúvanie Starnutiu Pleti

Hlavné Funkcie

+ Vzhľad mladých znova!

+ Rozlúčiť sa nevzhľadné jazvy!

+ Pomôcť Vybudovať pevnosť kostí!

+ Môže stabilizovať krvný cukor!

+ Môže znížiť zápal a bojovať s baktériami!

ZLOŽENIE/PRÍNOSY

Čo Je Rybí Kolagén?

Rybí kolagén je tvorený prevažne Typu I kolagénu. Pozostávajú väčšinou z jedného typu kolagénu, neznamená, že je horší hovädzí kolagén, ktorý má aj Typ I a Typ III. Kolagén typu I je nájsť skoro všade v tele, s výnimkou cartilaginous tkaniva. To je typ kolagén, ktorý tvorí 70% našej pleti a je sám najpočetnejšiu kolagénu v tele, takže sa môžete už vidieť, ako rybieho kolagénu sa môže stať vaša pleť je najlepší priateľ. Typ I kolagénu môže urobiť rad pozitívnych vecí pre vašu pokožku, z zvrátiť proces starnutia a znižuje význam vrások a celulitídy, k posilneniu vašej pleti hydratáciu a pevnosť.

Pretože rybí kolagén je naozaj kolagénu Typu I, to je bohatá je dva konkrétne aminokyselín: glycín a proline. Glycín je základným DNA a RNA oblasť činnosti tvorba, zatiaľ čo proline je základným na ľudské telo schopnosť prirodzene produkujú vlastného kolagénu. Vzhľadom glycín je životne dôležité, aby naša DNA a RNA,ktoré má mnoho dôležitých funkcií pre telo, vrátane blokovania endotoxín a prepravu živín pre bunky tela využiť na energie. Zatiaľ čo proline môže pôsobiť ako antioxidant pre telo a môžu zabrániť poškodeniu buniek pred voľnými radikálmi, jeho číslo jedna funkcia je zabezpečiť syntézu kolagénu tým, že pomáha pri stimulácii procesu v organizme.

Rybí Kolagén Výhody

Spomenuli sme všetky sciencerelated fakty o rybí kolagén, ale sme si istí, že chcete vedieť konkrétne zdravotné výhody tohto typu kolagénu vlastne môže poskytnúť vám a ako používať kolagénu pre pleť. Tu sú 5 obrovské prínosy pre zdravie rýb kolagénu a morského kolagénu doplnky.

1. Vyzerať mlado znova!

Rybieho kolagénu sa stal veľmi krása, šialenstvo. Je to preto, lebo existuje veľa kolagénu prínos pre pokožku. Rybí kolagén bolo preukázané, že majú anti-aging vlastnosti, najmä pre vašu pokožku. Kolagénu v koži skutočne začína zlomiť nadol v pomerne mladom veku 21 rokov. Ako sme už starší, sme naďalej strácajú viac a viac nášho vlastného kolagénu, a s ohľadom na Typ I kolagén tvorí 70% našej pleti, doplnenie je dôležité pre udržanie zdravých, šťastných, mladšie vyzerajúcu pleť.

Ryby kolagénu môže znížiť množstvo vrások a celulitídy, v našej pokožky.Okrem toho, s doplnením rybieho kolagénu môže pomôcť zlepšiť pleti hydratáciu, pevnosť, jemnosť, pružnosť a vláčnosť!

2. Rozlúčiť sa nevzhľadné jazvy!

To všetko vďaka rybí kolagén je kolagén Typu I,bude vaša pleť je najlepší priateľ. Kolagén je hlavnou zložkou v kožné matice pokožky. Inými slovami, osud stav vašich rán, je naozaj až do vášho kolagénu. Pamätajte si, že kolagén je bielkovina, ktorá nie je len stavia; to opravy, príliš. Ryby kolagénu môžu byť užitočné pre zmiernenie svoje jazvy a zabezpečiť rýchlejšie hojenie úplne. Tento typ kolagénu bol študovaný pre jej úlohu v podpore syntézy bielkovín a bunkovej proliferácie.

Kolagénu môže podporu kožného tkaniva, pevnosť regeneráciu extracelulárnej matrix vašej pokožky. To všetko žargóne je jednoducho povedať, že ryby kolagénu môžu podporovať regeneráciu pokožky po mnohých kožných poranení a deformácie, škrabancov na popáleniny na jazvy.

3. Pomôcť Vybudovať pevnosť kostí!

Koža nie je len časť tela s doplnením rybieho kolagénu môžu profitovať! Kolagén tvorí 90% organickej matrice z našich kostí. Jedným z najčastejších príznakov starnutia je strata kostnej hmoty. To môže viesť k osteoporóze, podmienka, že milióny ľudí na celom svete trpí.

Zatiaľ čo minerálov, ako fosforu a vápnika sú skvelé pre podporu a zachovanie pevnosti kostí, oni nie sú ľahko vstrebať do krvného obehu. To je dôvod, prečo mnohí ľudia sú v ohrození pre kostnej choroby v dôsledku úbytku kostnej hmoty a minerálne nedostatky. Ryby kolagénu môže pomôcť váš pevnosť kostí podporuje proces absorpcie vápnika a ďalších minerálov, ktoré sú nevyhnutné pre pevnosť kostí.

Doplnenie s rybieho kolagénu môže pomôcť stimulovať syntézu kolagénu v kostiach, ktorá je vykonávaná podpora osteoblasts (bunky, ktoré pomáhajú budovať kostnej matrix). To znamená, že rybí kolagén môže pomôcť regenerovať a liečiť vaše kosti!

Štítky: srvátkový proteín pre fitness, shaker šport pre bielkovín, prášok bielkovín, samyun wan, nitro tech srvátkových bielkovín zlato, bielkoviny, srvátkový proteínový prášok 5 kg, kolagénu, arbutin prášok, ghk.

  • Zložka: Ryby Kolagénu Bielkoviny
  • Druh: lesk
  • Čas Použiteľnosti: 2 Rokov
  • Číslo Modelu: Ryby Kolagénu Bielkoviny
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Množstvo: 10 g-1 kg
  • NET WT: 10 g-1 kg
  • Použitie: Telo
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka