2020 Elektrický Otvárač Elektrický Otvárač Kuchyňa Otvárač Reštaurácia Otvárač Batériové Ručné Môže Tin Otvárač
2020 Elektrický Otvárač Elektrický Otvárač Kuchyňa Otvárač Reštaurácia Otvárač Batériové Ručné Môže Tin Otvárač
Sku: g75081
(2 Recenzie)
Novinka

€5.96 €7.36

Popis:

Odrážky:

1、Výhodné, Môže-otvorenie: elektrický otvárač je veľmi jednoduché, stačí stlačiť tlačidlo, aby ste otvorili môže, a to sa zastaví automaticky po dokončení úlohy. Je vhodný pre všetky veľkosti plechovky.

2、Inovatívne Technológie: elektrický otvárač ponúka najnovšie technológie, a otvárač bezpečne škrty vo vnútri fľaše spp, vedenie spp hladké a dokonale utesniť na hrany, čo umožňuje ukladať nedokončené konzervy.

3、Malý Tip: elektrický otvárač vyžaduje 2 AA batérie (nie je súčasťou) pre bežnú prevádzku, prosím, vypnite ho moc po použití.

4、Trvanlivé a Bezpečné: elektrický otvárač je vyrobená z trvanlivého, bezpečný a robustný ABS a legovanej ocele, a to je proti oderu odolný doplnok, a je vybavený bezpečnostným drážky a posuvné gears ak chcete zabrániť náhodnému prstov, škrabancami.

5、Jednoduché Čistenie: nie je potrebné umyť výrobku s vodou, škvrny na produkt môže byť odstránená pomocou čistú navlhčenú handričku.

Špecifikácie(o):

Názov: Elektrický Otvárač

Pracovné napätie: DC2.4-3V

Batéria: 2 x AA batérie (nie sú súčasťou)

Maximálny priemer, ktorý môže znížiť na 1 otočte: 90 mm (3.5")

Veľkosť: 135*74mm/5.31*2.91 v

Balenie Zoznam:

Elektrický Otvárač Na Konzervy * 1

Anglický Manuál * 1

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: všeobecné elektrický otvárač, môžete rozdrviť, šalátový tanier, huohou nôž, jar otvorené, otvorte cínu, móda tin otvárač, elektrické štuple otvárač, otvárač cínu, huohou xiao.

  • Otvárače Typ: Môže Otvárače
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Pracovné Napätie: DC 2.4 - 3V
  • Otvárač: Otvárač
  • Batérie: 2 X AA Batérie (NIE sú súčasťou)
  • Číslo Modelu: Elektrický otvárač
  • Kovové Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Ručné Môže Tin Otvárač: Môže Tin Otvárač
  • Veľkosť: 135 x 74mm
  • Drop shipping: Podpora
  • Maximálny priemer: 90 mm

Súvisiace produkty