ERMAKOVA 50pcs Tlačidlo Otvárač s Tagy Zliatiny Zinku Pivo Otvoriť Svadobný Dar, Kuchynský Nástroj Príslušenstvo Špeciálne Podujatia, Party
ERMAKOVA 50pcs Tlačidlo Otvárač s Tagy Zliatiny Zinku Pivo Otvoriť Svadobný Dar, Kuchynský Nástroj Príslušenstvo Špeciálne Podujatia, Party
Sku: g75614
(0 Recenzie)
Novinka

€24.16 €37.17

Popis:

Téma: kľúčové otvárač Materiál: Zliatiny Zinku Štýl: Skeleton Key veľkosť: 3.2 cm*8,3 cm/1.25"x3.24" Tag veľkosť : 9.5 cm*4,5 cm/ 3.74" x 1,8" , 0,4 mm hrúbka kraft karta zásob, čierna farba Pásky : 25 metrov, 0,6 cm/0.24" šírka, zlatá farba Nálepky : 5,5 cm *3.2 cm 2.2"x 1.26" , Metalické Zlaté Nálepky Farba: Antique,bronz, Červený bronz Package zahrnuté: 50 x kľúč otvárače na fľaše Funkcie: 1.Vyrobené z odolného zliatiny, elektrolyticky pokrývajú, bezolovnaté, non-vyblednutiu, a šetrné k životnému prostrediu. 2.One-piece retro tlačidlo otvárač s juty lano a vďaka štítok. 3.Môže sa použiť ako ozdoba alebo ako darček pre hostí. 4.Praktické, to je jedna zo základných víno nástroje doma 5. Aby váš svadobný prezradí unikátne a elegantné pocit, pomocou kombinácie čiernej a zlatej, ako strana prospech, je určite hodný vašej akcie pozornosti, takže túto príležitosť, nezabudnuteľné. A čo je najdôležitejšie: vyčnievať z davu 6. Znížiť čas: Používať zadarmo a elegantné kovové zlato atrament nálepky, ak chcete rýchlo pridať osobný dotyk na etikete, v ktorom uveďte "Láska je kľúčom ku šťastiu, toto tlačidlo sa otvorí fľaša", nie je potrebné na úder alebo napísať sami, šetrí váš čas. Tiež, tam je nie je potrebné vysvetľovať, každý hosť, to je vlastne otvárač znovu a znovu.

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované. Veľkoobchodné objednávky: prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny. Drop shipping objednávky: prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči? Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu. Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný? To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva. Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Štítky: nba nálepky, štítok pivo, nástroj brokovnice, Darček K Narodeninám, pivo homebrew, cl63, pivo klepnite, hk zbraň nástroj, mickey otvárač veľa, fólie otvoriť šampanské.

  • Kovové Typ: Zliatiny zinku
  • Číslo Modelu: KBO-50K
  • Darček: na nový rok,Vianoce,Narodeniny,svadby,kolaudačné párty,Deň svätého Valentína
  • Iné: svadobné darčeky pre hostí,Svadobné Dekorácie,party dekor,party dodávky
  • Druh: kľúčové otvárač na fľaše,otvárač,skeleton key otvárač
  • Otvárače Typ: Otvárače Na Fľaše
  • Použiteľné pre: Svadobné zdvorilosti, Svadobné sprchy,Dieťa sprchy,Narodeniny, party atď.
  • Názov Značky: Ermakova
  • Funkcia: Eco-Priateľský

Súvisiace produkty