H&D 80/100/150mm Tvárou Crystal Ball Feng Shui Paperweight Ornament Sfére Domáce Dekorácie Doplnky s Kovovou Základňou Darčekovej krabičke
H&D 80/100/150mm Tvárou Crystal Ball Feng Shui Paperweight Ornament Sfére Domáce Dekorácie Doplnky s Kovovou Základňou Darčekovej krabičke
Sku: g76868
(0 Recenzie)
Novinka

€27.99 €31.45

Popis:

Názov produktu: 1pcs H&D 80 mm/100 mm/150 mm Jasné Krištáľové Sklo Loptu Tvárou Pozeraním Loptu Crystal Sfére Domáce Dekorácie Accessaries Darček k Narodeninám

K9 CRYSTAL MATERIÁL -- Vyrobené z high grade K9 crystal, lesklé a priesvitné, vysoká odolnosť voči teplotám a odolné na použitie VEĽKOSŤ: 80/100 MM/150 MM (podľa vášho výberu) PACKAGE: 1 lopta S Kovovým stojanom a darčekovej krabičke NÁDHERNÉ REMESLÁ-- rezací tvár, každý detail je dokonalý, dáva vám viac nádherný zážitok z nakupovania DOBRÝ DARČEK VYBRAŤ -- Skvelý darček pre svojho milenca, alebo priateľov, najmä tých, ktorí milujú skla alebo kryštálu figúrka DEKORÁCIE FUNKCIE -- Priesvitné oblasti v snovej štýl, má tiež dobré dekoratívne efekt, ideálny pre domáce, reštaurácia, hotel, atď.

Poznámka: Tento výrobok je ručne,takže veľkosť môže mať 1-2 mm rozdiel.

Akceptujeme platbu Alipay a kreditných kariet, paypal

Pre iné platobné metódy, ktoré je vhodné pre váš kontaktujte, prosím, vopred

Jasné, platba musí byť vykonaná do 2 dni na konci položky.

Zadarmo doprava položka budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail a ePacket

1.máme loď na celom svete,budeme loď von cez ČÍNA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT a tak ďalej . 2.Snažíme v našich silách, aby vám väčšina ekonomických a spoľahlivé prepravné služby, ale niektoré časy, medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. 3.Ak nechcete dostávať ste položka na čas, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie všetkých žiadateľov. Budeme zodpovednosť za akékoľvek škody alebo straty vzniknuté v prepravnom procese,ale mohli by ste urobiť kvalitné fotografie a ukázať nám.

Ďakujeme vám za vašu objednávku,prajeme si mať príjemný zážitok z nakupovania.

Našou prioritou číslo jeden je 100% spokojnosti našich zákazníkov ,preto je to výborná spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .

Ak ste spokojní s našimi výrobkami,pls opustiť pozitívnu spätnú väzbu na nás.budeme dávajú "5 STAR' spätnú väzbu, aby každý kupujúci. Ak máte akékoľvek problémy ,pripomienky či otázky ,prosím, obráťte sa na nás PRED odchodom negatívny alebo netural spätnú väzbu a my vám vyriešiť všetky vaše problémy a dosiahnuť priateľské riešenie .Všetky žiadame od vás je šanca, aby Si zákazníci spokojní .

Štítky: hmyzu pasce, canon mp480 kazety, dekor feng shui, gian krištáľová guľa, kovové gule, feng, loptu kryštál kremeňa, oblasti ocele, dragon oblasti base, loptu crystal.

  • farba: Jasné
  • Loptu Dekorácie: Fengshui Loptu
  • Remeslá: Tvárou krištáľová guľa
  • Veľkosť: 80mm,100mm,150mm (3.1inch,3.9inch,5.9inch)
  • Názov Značky: Hyaline&Dora
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: S Darčekovej Krabičke
  • Svete: krištáľová guľa
  • Materiál: K9 Crystal
  • Použitie: Home Office Tabuľka Dekor