Univerzálny Baby Monitor Držiak s Popruh Flexibilné Baby Kameru Pripojit Polica Žiadne Vŕtanie Monitor DAG-lode
Univerzálny Baby Monitor Držiak s Popruh Flexibilné Baby Kameru Pripojit Polica Žiadne Vŕtanie Monitor DAG-lode
Sku: g77438
(0 Recenzie)
Novinka

€12.03 €20.74

Popis:

Univerzálny Baby Monitor Držiak s Popruh Flexibilné Baby Kameru Pripojit Polica Žiadne Vŕtanie Monitor DAG-lode

Funkcie:

1Get Najlepší Výhľad na Vaše Dieťa: tento flexibilný baby monitor držiak umožňuje získať ideálny výhľad na vaše dieťa. Žiadne ďalšie vyvažovanie dieťa fotoaparát na okraj postieľku. Táto detská kamera polica/držiak je možné pripevniť na všetky druhy nábytku alebo parapet, aby vám kompletný prehľad o vaše spiace dieťa. Môžete premiestniť a ohnúť ju nájsť najlepšie miesto takmer z každého miesta v materskej škole. Vaše dieťa sa nikdy dojazdu názor. Viac sa vracať k prestavte monitor.

2.Univerzálne, vhodné pre Väčšinu Baby Monitory na Trhu: Toto dieťa fotoaparát držiak sa hodí najviac detská video kamery s base/stáť menej ako 3,8 palca široký a 1,5 cm vysoký. Sme testovali polica s niekoľkými poprednými baby monitor značky na trhu (pozri naše fotografie ukážky z kompatibilného fotoaparátu typy). Nepoužívajte kameru s baby monitor, ktorý nemá osobitnú base/stojan. Ak si nie ste istí, spýtajte sa nás ak vaše dieťa monitor bude fit. A ak nie, budeme vždy vziať ju späť!

3.Jednoduché Použitie, Žiadne Lepenie na Steny, Žiadne Vŕtanie: baby kameru polica má silné svorky, ktorý drží pevne na väčšine povrchov, a je ľahko pripojiť na nábytok v miestnosti. Ohyb a otočiť ho zmeniť baby monitor polohy, ako sa požaduje pre dosiahnutie najlepších výsledkov. Tento fotoaparát je držiteľ bezpečné a silné. Dieťa video kamera je pevne pripojené do svorkou a podporovaný gumy silikónové pásky. Držiteľ nepoškodzuje postieľku alebo nábytok. Prosím, Postupujte Podľa Návodu Na Inštaláciu.

4.Ju zobrať na Dovolenku alebo na Prenocovanie: na Rozdiel od iných trvalo pripevnené baby monitor police, toto je prenosné, ľahko rozobrať a balenie. Môžete si ho vziať so sebou na dovolenku, alebo hospitalizácia, kde musíte dieťa fotoaparát najviac, aby si svoj čas preč. Ohnite držiak, ako je potrebné a zložiť do malého vaku, a máte dobré ísť.

5.Bez rizika: v Prípade pochybnosti, pošlite nám e-mail a my sa vám čo najskôr. Nemohli sme predávať tieto podklad bez ich s naše osobné zabezpečenie Spokojnosti a Radosti! Ak si nie ste úplne nadšená, poslať ich späť na výmenu alebo vrátenie peňazí!

1 x Držiak na Monitor

Štítky: vysoký stojan monitora, držiak monitora, bezdrôtový screwdriv, ohlávka monitor, lomená polica, pás fotoaparát, stojan monitora, dieťa ber, tv stojan monitora, micro camara.

  • Číslo Modelu: Mobile
  • Pôvod: CN(Pôvodu)