Tilta BMPCC 4K 6K Fotoaparátu, Full Klietky TA-T01-B Taktické Fininshed / Šedá SSD Držiteľ Najvyššie Rukoväť pre BlackMagic BMPCC 4K 6K
Tilta BMPCC 4K 6K Fotoaparátu, Full Klietky TA-T01-B Taktické Fininshed / Šedá SSD Držiteľ Najvyššie Rukoväť pre BlackMagic BMPCC 4K 6K
Sku: g77446
(1 Recenzie)
Novinka

€190.47

Popis:

INOVOVANÝ TILTA TA-T01-B / TA-T01-B-G Plný BMPCC 4K 6K Klietky SSD Držiteľ Najvyššie Rukoväť pre BlackMagic Vrecku Cinema 4K Kamera 6K nové modernizované verzie, aby sa zmestili oboch BMPCC 4K a 6K Fotoaparátu. Poznámka: 1.Tam sú dve farby z tejto položky : Taktické fininshed(TA-T01-B) / TILTA Šedá farba(TA-T01-B-G). 2.Na BMPCC 4K kamera nie je súčasťou dodávky.

Balenie Zoznam: Úplné Fotoaparát Klietka pre BMPCC 4K 6K SSD Držiak pre Samsung T5 Rýchle Uvoľnenie Najvyššie Rukoväť 90-Stupeň USB-C Kábel (20 cm) HDMI 90-Stupeň Adaptér pre BMPCC 4K Úplné Fotoaparát Klietka pre BMPCC 4K 6K

Tento "full" fotoaparát klietky, poskytuje kompletné ochranné puzdro pre BMPCC 4K kamera tela a zároveň poskytuje niekoľko 1/4"-20 a 3/8"-16 montážne body, rovnako ako tri studenej obuvi montážne body. Základ, klietka tiež poskytuje niekoľko otvorov pri pripájaní fotoaparátu k gimbals ľahšie jemné vyladenie rovnováhy vaše nastavenie.

Rôzne základové dosky môžu byť pripojené na dno klietky, umožňujúce rôzne rod montáž a voliteľné napájanie konfigurácie.

Rýchle uvoľnenie najvyššie rukoväť a rôzne voliteľné bočné rukoväte môžu byť pripojené do klietky, aby pre rôzne spôsoby, ako pohodlne ovládať svoj fotoaparát nastavenie.

Hmotnosť: 0.756 lbs

Farba: Tilta Sivá

Materiál: Hliníkové zliatiny, nerez

SSD Disk Držiak pre Samsung T5 (Taktické hotové alebo Tilta Šedá)

SSD disk držiteľ prikladá priamo na polovicu a úplné fotoaparát klietky a poskytuje spôsob, ako pripojiť telefón Samsung T5 SSD disk vášho nastavenia fotoaparátu, aby vám umožní nahrávať zábery na samostatnom SSD karty.

Rýchle Uvoľnenie Najvyššie Rukoväť pre BMPCC 4K

Tento rýchle uvoľnenie najvyššie rukoväť ľahko a bezpečne viaže na začiatok obe polovice a úplné fotoaparát klietky. Poskytuje niekoľko 1/4"-20 a 3/8"-16 montážne body, ako aj za studena obuvi bode uchytenia pre vaše príslušenstvo.

Hmotnosť: 0.381 lbs

Farba: Tilta Sivá

Materiál: Hliníkové zliatiny, nerez

Poznámka:

1. Vaše platné telefónne číslo pre lodnú dopravu je potrebné. Inak môžeme garantovať dodanie.

2. Naša cena nezahŕňa dovozného cla, miestne dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť. Prosím, informujte sa U svojej krajiny Colný úrad, pred nákupom.

3. Máme loď tejto položky Golstroj.sk ŠTANDARDNÁ DOPRAVA.

Pls kontaktujte nás pre prepravu detaily, ak ste z Južnej Amerike a na Blízkom Východe.

Záruka

1. Zameriavame sa na Najlepšia Kvalita a servis s Najlepšími Záruka, v Cene!

2. Ponúkame 1 rokov záručného servisu.

(1)Pre malé opravy alebo vymeniť malé príslušenstvo, zašleme príslušenstva k vám zadarmo.

(2)Pre ťažké oprava, prosím pošlite položky späť sme sa odovzdať výrobcovi na opravu. Akonáhle oprava je hotové, uverejníme ho naspäť, aby ste okamžite. Je to bezplatná služba.

(3)ponúkame životnosť technické služby.

Vrátenie peňazí

Návrat na Plnej výške (po odpočítaní poplatku za spracovanie) je ponúkané. Chceli by sme ponúknuť vrátenie peňazí po obdržaní vráteného balíka, ktorý je v origional condiction.

V týchto prípadoch by sme chceli zmeniť správnu jednotku pre vás bez akýchkoľvek poplatkov, ALEBO sa vrátite na vrátenie peňazí vrátane poštovného poplatok vrátiť.

1. Dodávame zle položky pre vás;

2. Online popis položky je zle v čase nákupu, napr. výpis funkciu, ktorá je v skutočnosti nie je podporovaný;

3. Posielame tovar v nesprávnej farby LEN v prípade, AK zákazník skutočne stanovené výber farieb v poradí, komentáre alebo pripomienky pred objednávky.

Pls upozorňujeme, že kupujúci uhradí návrat poštovné poplatky, poštovné poplatok je nevratný.

Doprava

Loď len vaše potvrdené Golstroj.sk adresu.

Prosím, skontrolujte dodaciu adresu starostlivo pred pokladni, nie je možné zmeniť, ak objednávku. Odosielame do 1-4 pracovných dní po prijatí vašej úhrady. Naša cena nezahŕňa dovozného cla, miestne dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny Colný úrad, pred nákupom. Budeme vás informovať kupujúcich o preprave plán, ak za normálnych prepravných čase a poskytnúť sledovacie číslo raz položky dodali.

EMS: 6-10 dní ; UPS/DHL/TNT/Fedex: 3-7 dní; ARAMEX/: 4-10 dní; Hongkong príspevok: 10-20 dní.

Spätná väzba

Ako je vám známe, Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš obchod . Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak máte pocit, že naše product & service je ok, náš systém bude robiť to isté, aby ste automaticky.

Štítky: blackmagic video, BMPCC 4K klietky, textílie tilta bmpcc, atem, black magic 5k kameru, bmpcc tilta, bmpcc klietky, bmpcc 6k, dslr, a7s3.

  • TILTA plnú klietku pre BMPCC 4K/6K: Áno
  • Najvyššie Rukoväť: Áno
  • SSD Disk Držiteľ: Áno
  • Package: Áno
  • Názov Značky: TILTA
  • Číslo Modelu: TA-T01-B-G/TA-T01-B

Súvisiace produkty