2021 Nový 3-Tier Korenie Rack - Moderný Dizajn Vodotesné a Non Šmyk Polica Kuchyňa Organizovať
2021 Nový 3-Tier Korenie Rack - Moderný Dizajn Vodotesné a Non Šmyk Polica Kuchyňa Organizovať
Sku: g77974
(1 Recenzie)
Novinka

€4.92 €5.94

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY Funkcie:

Odborne vytvorený pomocou odolná plastová konštrukcia, tento 3-Tier Korenie Rack bude poskytovať dlhodobé silu a použiť pre nadchádzajúce roky. To sa ľahko čistí, materiál je tiež vodotesná, umožňujúce rýchle opláchnite a vysušte vždy, keď je to potrebné.

Nebudete musieť vytrhnúť okrem kuchyne, skrini alebo komore, ak potrebujete nájsť položky. Umožňuje jednoduchú identifikáciu, toto korenie stojan sa môže pochváliť troch úrovniach, takže môžete ľahko ukladať, organizovať a nájsť rôzne korenie fľaše, medicína fľaše, poháre, plechovky, vitamíny a mnoho ďalších položiek.

Pre pridaná pohodlie, každá úroveň je zariadený s non-šmyku povrchu, aby sa vaše poháre a fľaše, právo nosiť ste umiestnili ich, aby vaše položky, sa nebudú list mimo stojane a prestávka v procese.

Toto 3-Tier Korenie Rack poskytuje dosť miesta pre množstvo položiek, pričom pre organizovaný špajzu, skriňa, police alebo dosku. Neutrálne, biela a šedá farebná schéma sa hladko ladia so žiadnym existujúcim dekor.

Okrem organizovania koreniny v kuchyni, môžete použiť tento šikovný doplnok do obchodu parfumy, laky na nechty, mlieko a iné kozmetiky v kúpeľni, spálni alebo márnosť oblasti. Je k dispozícii aj v 1 - a 2-count možností, takže si môžete usporiadať viac položiek v rovnakej polohe alebo mieste vo viac ako jednej miestnosti vo vašej domácnosti.

Špecifikácia:

Materiál: PP+TPR

farba: Biela+Šedá

Jednovrstvový veľkosť: 37.5x24.2x8.5cm

Double-layer elastická veľkosť: 38x24.8x9

Jednovrstvový hmotnosť:319g

Double-layer elastická hmotnosť:635g

Poznámka:1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia):

1 x Organizátor Polica

Štítky: otvor polica kuchyňa, rack korenie, korenie v kuchyni organizátor, držiak na tlačidlo stenu, kuchynská bielizeň skladovanie, kuchyňa storag, kuchyňa organizátori kuchyňa, pre skladovanie korenia, jar korenie, príslušenstva kuchyne skladovanie.

  • Druh: Skladovanie Držiteľov & Stojany
  • Č. z Stupne: Tri Vrstvy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: X5QB8YY1200934-B

Súvisiace produkty