120*28 CM Skladací Stôl Mini Curling Loptu Prenosné Stola Curling Kompaktný Curling Rodiny Hry pre Dieťa Dospelých Rodina
120*28 CM Skladací Stôl Mini Curling Loptu Prenosné Stola Curling Kompaktný Curling Rodiny Hry pre Dieťa Dospelých Rodina
Sku: g79546
(0 Recenzie)
Novinka

€10.27 €13.17

Popis:

Odrážky:

1、Kompaktný Curling: Toto je kompaktné cestovné hry pre deti, pričom až takmer žiadny priestor a vrátane 47-palcov dlhý lesklý povrch a 5 modrých a 5 žltých kameňov, ľahký stola ľadový pot hra vám umožní priniesť zábavu kdekoľvek!

2、Rodiny Hry, Kde Rodičia Komunikovať so Svojimi Deťmi: Dospelí a deti v tejto zábavnej rodinnom hry, zábavné a zábavné hry pre deti, ktorý podporuje váš vzťah s vaším dieťaťom. Je to naozaj skvelé rodinné hry.

3、Ľadový Hokej: Obsahuje 10

4、Jednoduché Nastavenie: Len ploché miesto, ktoré môžete urobiť perfektné vnútorné alebo vonkajšie aktivity; plastové

5、Náročnej Hre: Pomôcť vášmu dieťaťu vybudovať hand-eye koordináciou, učiť sa hra stratégie a základné fyziky. Tento všestranný hra je ideálny pre rodiny, úrady, strany, pikniky a viac.

Špecifikácia:

Názov: Kompaktný Stolný Curling

Materiál: vysoko kvalitná PP fólie, plastové curling loptu + kovové ložisko

Veľkosť: cca 120*28 cm/47.24*11.02 v

Lopta priemer: o 25 mm/0.98 v

Jedinečný tvar, dizajn, je ľahký, krásny a štýlový. V kuchynskej linke je vyrobené z nového materiálu, šetrný k životnému prostrediu plastové zlúčenina, ktorá je priamo a nie zdeformovaný a hladké. Celý je čistý a krásny.

Vhodné na scéne: rodinu a priateľov zhromažďovania, darček, rodinné zábavy.

Balenie Zoznam:

Curling Loptu*10

Posuvné Handričkou*1

Štítky: Curl, hra, jual curling palička, 100 drevo, bar hra, zvárané futbalová lopta, curl curling, mini shuffleboard, shuffleboard, dixit.