5 ks Vysoko kvalitné husle/gitaru hrúbky opatrenie nástroje dial indikátor továreň na priamy predaj
5 ks Vysoko kvalitné husle/gitaru hrúbky opatrenie nástroje dial indikátor továreň na priamy predaj
Sku: g81569
(0 Recenzie)
Novinka

€153.05

Popis:

5 ks husle/gitaru hrúbky opatrenie nástroje dial indikátor

Tento nástroj vyrobený z hliníka.

Max opatrenia je 10 mm hrúbky.

Extrémna presnosť s dial Rozchod malé a veľké feelers zahrnuté. top zdvíhacie páka umožňuje osn je obmedzené na meranie. Ručné alebo samostatne stojace.

Medzinárodné Kupujúcich– vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Kontaktujte nás: Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, alebo akýkoľvek problém, prosím, dajte mi správu. Budeme sa snažiť pomôcť vám a poskytovať vám najlepšie riešenie. Prosím neotvárajte prípade, alebo zanechať akúkoľvek negatívnu spätnú väzbu pred tým, než správy.

O nás:

Vitajte na Zobrazenie Mojich položky. Som vám poskytne najlepšiu položka na vás. Dám moje všetkých zákazníkov najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu.

Získate rýchle doručenie a rýchlo reagovať. Všetky položky, ktoré budú kontrolované pre vás Starostlivo a skúška pre vás. Uistite sa, že dostanete položky v rámci najlepšom stave. Môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť môj položka veľmi veľa.

Štítky: audi a1 smart key, indikátor dial prierez kovové, dial indikátor meradiel, dial ukazovateľ pôvodný, opc 1122, dial indikátor rozchod elektronické, tip dial indikátor, dial indikátor rozchod toki, zliatiny dial indikátor, fotoaparát shap.

  • Použitie: Husle Použitie
  • Názov Značky: YIYANG
  • Číslo Modelu: 1/8-4/4
  • Pôvod: CN(Pôvodu)