4pc odbúranie Stresu Loptu Hračka Stick Stenu Loptu Fluorescenčné Squash Sticky Cieľ Loptu Dekompresný Fidget Hračka pre Deti odbúranie Stresu Hračka
4pc odbúranie Stresu Loptu Hračka Stick Stenu Loptu Fluorescenčné Squash Sticky Cieľ Loptu Dekompresný Fidget Hračka pre Deti odbúranie Stresu Hračka
Sku: g82344
(0 Recenzie)
Novinka

€2.89 €5.36

Popis:

Odrážky:

1、Odolnosť voči Roztrhnutiu: Na odbúranie stresu gule sú vysoko odolný proti roztrhnutiu a nebude trhať. Na odľahčenie tlaku lopta môže byť redukované a pohodlné držanie. Je ideálny pre zmiernenie stresu a úzkosti a zlepšenie krvného obehu.

2、Prax Hry: môžete hádzať tieto gule na stenu alebo strop, lepkavé guličky sa nalepia na stenu alebo strop pre 3-10 sekúnd a potom sa pomaly klesať. Naše lopta obsahuje malé množstvo spojiva, tak je to dobrý pocit, keď uchytenie. Môžete uplatniť svoje reakcie schopnosť a aj cvičenie vaše brušné svaly.

3、Mäkké a Bezpečné: Tento odbúranie stresu lopta môže byť použitý ako sticky cieľová loptička pre rodič-dieťa interakcie. Lopta je mäkký a nebude škodiť deti.

4、Svetelný Loptu Hračka: Tento odbúranie stresu loptu môže svietiť v tme, je presvetlený, každý, kto miluje ju! To môže byť vytlačená, a vláčnosť, je najmä pohodlné. To môže byť použitý pre zmiernenie stresu a zlepšenie flexibility rúk.

5、Upozornenie: Po prijatí položky, hrať sa s ním, ruky na chvíľu. V dôsledku o tom, že lepkavé lopta je veľmi lepkavá, tak ak nechcete hrať sa s ním na chvíľu, to nebude spadne, keď je nalepiť na stenu. Po hraní s ním na pár minút, lopta by nemal byť tak lepkavé. Potom môžete ho prilepiť na stenu.

Popis:

1. Rodič-dieťa, šport, produkt je mäkký a nebude škodiť deti.

2. Hodiť loptu pre self-príprava na stenu a čakať na to, na jeseň, pomaly.

3. Môže byť redukované a hladký pocit, je najmä pohodlné. Zmierniť tlak a zlepšiť flexibilitu vašich rúk.

4. Povrch sa ľahko čistí, povrch bude absorbovať malé množstvo prachu po použití, viskozita, sa zníži, a viskozita bude obnovený po umytí vodou.

5. Svetelný efekt.

Špecifikácie:

Názov: Poistný Loptu

Veľkosť: cca 4cm/1.57 v každom pc

Materiál: eko-šetrné TPR, mäkké a bezpečné.

Farba: transparentná, žltá, ružová, oranžová.

Balenie Zoznam:

4 x Vypúšťací Tlak Loptu

Štítky: loptu stenu, proti stresu, airsoft cieľ, loptu držať steny, papier cieľ, strieľať cieľ, fidget hračka, loptu fidget hračka, loptu fidget, anti loptu stres.

  • Vekové Rozpätie: 14 Rokov & Up
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)

Súvisiace produkty