FedEx DOPRAVA ZADARMO TETOVANIE VZORKOVNÍKA TLAČIAREŇ ATRAMENTOM PRE ATRAMENTOVÉ TLAČIARNE( 10 KUS TRANCING PAPIERA ZADARMO) stencil Ink Jet
FedEx DOPRAVA ZADARMO TETOVANIE VZORKOVNÍKA TLAČIAREŇ ATRAMENTOM PRE ATRAMENTOVÉ TLAČIARNE( 10 KUS TRANCING PAPIERA ZADARMO) stencil Ink Jet
Sku: g82847
(2 Recenzie)
Novinka

€76.53

Popis:

HRA ZMENA

Pomôcť umelec dizajn efektívne Prenášať tetovanie, šablóny bez prevodu papier a prenos stroj Práce spolu s jet tlačiarne a trancing papier (10pcs zadarmo papiera pri každej objednávke).

Predajné Miesto

Zvýšenie Efektívnosti Vyššia Kvalita Blany Nižšie Náklady

Ako Používať:

1. Kúpiť NOVÝ Epson Ecotank tlačiarne. Modely sa líšia.1-NÁDRŽ nízke náklady modely sú preferované: M205/M200/M105 2. Mať tlačiareň z krabice a ponechať návod na obsluhu. Dal pôvodnú Epson atrament bokom. Dávkovanie vzorkovníka tlačiareň atrament do nádrže s rukavicami. Nepoužívajte Atramenty Epson pre blany. NIE zapnutí tlačiarne, kým budete mať naplnené zásobníky atramentu. 3. Zapojte tlačiareň do elektrickej zásuvky, zapnite tlačiareň a postupujte podľa Epson pokyny na spustenie procesu. 4. Použitie Epson pokyny na pripojenie tlačiarne k WIFI alebo kúpiť USB kábel na pripojenie tlačiarne k počítaču alebo telefón. 5. Obrázok bude tlačiť rovnako, ako ste ho poslať na tlačiareň. Použite svoje foto editor ak chcete upraviť kontrast, ľahkosť, veľkosť, atď.

Produkt Účinok

Odporúčame Pacon pauzovací papier pre dosiahnutie najlepších výsledkov. Môžete experimentovať s inými papiere. Pravidelné tlačového papiera je tuhý a savá čo má za následok veľmi ľahké prípravky na prenos. Flip, zmeniť alebo zrkadlový obraz pred tlačou, takže obraz bude správnym smerom, keď sa aplikujú na kožu. Použite editor snímok ak chcete upraviť kontrast, jas alebo filtre pre optimálne vzorkovníka obrázok. Photoshop a iné editory aj pracovať. Použitie Šablóny Prenos riešenia/gély na koži, kým sa vstrebáva a lacné. Aplikovať prípravky na kožu a držať pevne na svojom mieste dobu 60 sekúnd. Zmeniť šablónu, uplatňovať hand sanitizer alebo alkoholu na odstránenie šablóny a začať znova. To prinesie vzduchu do atramentu, keď výdaj. To bude tlačiť lepšie po 24 hodinách. Niekedy budete musieť čistiť tlačovú hlavu pre lepšie výsledky. Používajte aspoň raz za týždeň, aby sa zabránilo tlače atrament z vysychaniu. Abnormálne vypnutie bude ľahko spôsobiť atrament vyschnúť.

Štítky: jet motor, tlačiareň tlač, Fedex, dočasné tetovanie, kolo tetovanie vzorkovníka, tatto dočasné, stencil tetovanie, fedex tričko, henna vzorkovníka, ručné tetovanie lebky.

  • Druh: dočasné tetovanie
  • Veľkosť: 120ml
  • Názov Značky: NoEnName_Null