SCR3310 v2.0 Identiv USB typ karty SmartCard reader - ideálne pre online banking / secure access / ID card reader
SCR3310 v2.0 Identiv USB typ karty SmartCard reader - ideálne pre online banking / secure access / ID card reader
Sku: g83103
(0 Recenzie)
Novinka

€16.92

Popis:

SCR3310 V2.0 USB Čítačku Kariet:

1.Podpora veľkoobchod a maloobchod; 2.Poskytujú bezplatné SDK;

*Tento produkt je vhodný len pre profesionálov, prosím, kupujte opatrne!

Na SCR3310 v2 je malý, šikovný USB chip card reader s ergonomickým dizajnom. Tam sú montážne otvory na zadnej strane tak, že prístroj môže byť tiež ľahko postavené do iných systémov. Tento smart card reader je kompatibilný s ISO 7816 a je vhodný pre čipové karty v ID-1 formátu. Chip card reader je EMV Úrovni 1, ktoré sú certifikované. Typické oblasti použitia pre túto čítačku kariet sú e-banking / internet banking, elektronické identifikačné, sociálneho zabezpečenia a vernostných programov, elektronický poukaz kampane, zabezpečený prístup do sietí a Počítačov alebo on-line nákupy, Hasomed Elefant. Čitateľ nie je vhodný pre DATEV aplikácie.

Rozhranie

- Full speed USB (12Mbps) / USB 3.0 kompatibilné - Bus powered - CCID-kompatibilný

čipovú kartu rozhranie

- Podpora protokolov, T = 0, T = 1 - Podpora pamäťových kariet cez SCM MCARD API - Komunikácia, rýchlosť až 412 kb / s (PPS, Fl parameter) - Frekvencia až 8 MHz (PPS, Dl parametrov) - Kompatibilný so všetkými v súčasnosti používajú čipové karty a príslušné priemyselné štandardy - Podpora ISO 7816 Class A, B, C karty (5V, 3.3 V, 1.8 V)

kontakt jednotky

- 8 kontaktov - ISO usporiadanie - 100,000 párenie cyklov - posuvné kontakty

Fyzikálny Parameter & Pracovné Prostredie

Displej: Zelená kontrolka LED stavu Kábel / napájanie: Kábel: 1.5 m s USB typu konektor, napájanie cez USB bus Rozmery: LWH 70 x 70 x 14 mm Hmotnosť: 73 g Teplotný rozsah: 0 ° C až + 50 ° C

operačné systémy

Windows 98, ME, 2000, XP, Server 2003 Windows Vista 32/64 bit Windows 7 32/64 bit Windows 8 32/64 bit Windows 10 32/64 bit Windows CE 4.2, 5.0 6.0 MacOS, Solaris, Linux

Softvér

- PC / SC ROZHRANIE API - CT-API (prostredníctvom sprostredkovateľa, na vrchole PC / SC) - Synchrónne-API (prostredníctvom sprostredkovateľa, na vrchole PC / SC) - M-Card API (prostredníctvom sprostredkovateľa, na vrchole PC / SC)

Profil Spoločnosti:

Spoločnosť bola založená v roku 2009, sídlo sa nachádza v Hong Kongu, pričom sa využívajú mesta, strategické a lokalite centra, s pobočkami v meste Shenzhen a v Pekingu cieľom riadiť svoj rastúci podnikania v širšieho regiónu Číny. Markland Technológií bol postavený na vrchole nadácie v oblasti informačnej bezpečnosti a fyzickej bezpečnosti oblastiach, s cieľom poskytovať riešenia a služby so zameraním na high-end enterprise access control, alarm a monitorovacie systémy, osobné a obchodné informácie, bezpečnosť, rovnako ako smart karty stredové skúsenosti v riadení. Markland je dôležitá spolupráca partnerov v Ázii z Identiv Skupiny, ktorá je na svete bezpečnostné produkty výrobcu ,a my sme len Identiv agent v pevninskej Číne.Markland tiež prispôsobenia a rozvoja individuálnych potrieb trhu ,výhody Identiv technickej podpory.Zatiaľ čo spoločnosť má mnoho patentov,marketingové sieť je po celom globálnom Naša spoločnosť úlohou je vždy, poskytovať najlepšie služby a produkty pre našich zákazníkov s najvyššej kvality a spokojnosti zákazníkov.

Štítky: čítačka kariet smart čip, čítačka kariet sd, audio preložiť, čítačka kariet micro sd, usb, ideálne, pamätné token, emv smartcard reader, iks server, karta kreditná čitateľa, karta čip.

  • Certifikácia: CE
  • Číslo Modelu: SCR3310v2.0
  • Pôvod: SG(Pôvodu)

Súvisiace produkty