KOOMIHO Silikónové Realistické Vagíny Nohavičky Crossdresser Umelé Sex Falošné Boxer Bielizeň Transgender Drag Queen Mužov a Žien
KOOMIHO Silikónové Realistické Vagíny Nohavičky Crossdresser Umelé Sex Falošné Boxer Bielizeň Transgender Drag Queen Mužov a Žien
Sku: g88859
(0 Recenzie)
Novinka

€80.27 €200.67

Popis:

KOOMIHO Silikónové Realistické Vagíny Nohavičky Crossdresser Umelé Sex Falošné Boxer Bielizeň Transgender Drag Queen Mužov a Žien 1G

Funkcia:

-Elastické uzavretie

-Elastický Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, non-alergický, priateľské k pokožke, bez zápachu, mäkká a s realistický nádych, umývateľný a s prirodzenú farbu pleti.

-Vhodné pre: Mužov, ktorí chcú byť ženy, ako crossdresser, transgender, transvestite, kostým prehrávač, drag queen, alebo len pre zábavu.

-Flexibilné Rozmery: Tento elastické silikónové nohavičky je flexibilný.Pás môže byť natiahnuté do 20 cm bez poškodenia materiálu.

-Farba: 1. Slonovinová Biela, 2. Svetlo Béžová, 3. Tan 4. Hnedé, neváhajte a kontaktujte nás, ak chcete, aby ostatné farby.

-Poznamenal: štandardné falošné konečníka nie je otvorená. Ak chcete otvoriť konečníka, dajte nám prosím správu "Otvoriť Riti" vo vašej objednávke.

-Humanized: Nie je potrebné ho zložiť pre peeing, pretože táto položka vám prísť s penis trubice. Môžete robiť všetky každodenné veci ako pohodlné ako nahá.

-Štýl:

Základné: Prísť s penis trubice

Základné&VG: Prísť s penistube a vaginálne trubice pre pohlavný styk.

Základné&VG&PH: Prísť s penistube a vaginálne trubice pre pohlavný styk, a so sexy ochlpenie.

Ochrana osobných údajov: V záujme zabezpečenia ochrany osobných údajov našich zákazníkov, sme loď, dôverne pre každého zákazníka, a obale výrobku, nemá žiadne logo. Poznamenal: Ak potrebujete voľný obraz, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom station list.

Údržba:

-Očistite ich vo vlažnej vody s neutrálnym mydlom, air-suché alebo uterákom jemne.

-Uchovávajte mimo dosahu horúce, teplota, slnečný svit, ostré pointy veci, práčka, chemický materiál.

-Aby sa zabránilo sfarbenie iné oblečenie, nie čisté produkty s inými oblečenie.

Poznámka:

-Normálne, môže byť odchýlka 1-3 cm pre ručné meranie silikónové produkty.

-Tento produkt je jednoduché farbenie. Preto by ste nemali nosiť vyblednuté oblečenie alebo šperky. Umelé farbenie je nevratný.

-Každý výrobok je ručne vyrobené s mnohými postupy podľa našich umelcov, tak je nevyhnutné mať nejaký malý rozdiel vo veľkosti. A musíme 3-5 dní na prípravu výrobku po vašu platbu.

-Nezabudnite, prečítajte si návod pred použitím!

-Ak ste ruskej,prosím zanechať svoje úplné meno.

Nižšie je XL veľkosť slonovinová biela farba reálne zobraziť:

VÁŽENÍ Všetky priateľa, Ak ste miestneho zástupcu alebo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, môžeme dať zvýhodnené zľavou. Sme továreň na priamy predaj, môžete kontroly kvality, jednotková cena a rýchlosť doručenia. Ak potrebujete ďalšie produkty z nasledujúcich brožúrka k produktu, môžeme kombinovať predaj, usporiadať medzinárodné expresné doručenie, môžete len získať vaše produkty rýchlo, ale aj cena je viac preferenčných! Akcie teraz, pls cítiť voľne a kontaktujte nás!! Ak priateľom alebo zákazníkom, nákup celkovej výške viac ako US $ 2,500 v našom obchode výrobkov, môžeme vám nasledujúce produkty zadarmo!!! Že bude tak vďační, ak môžete navrhnúť alebo zdieľať našom obchode stránky do vášho konta Sociálnej siete alebo známych lokálnej sieti,Poďme spolupracovať šťastne od dnes!!! Nižšie je tak hotselling po celom svete, silikónové prsia filler, váhe a realistické!!! Dúfam, že si to čoskoro!!! Ak sa vám nepáči nižšie produktu, môžete mi poslať odkaz vás to zaujíma, tak som si môže zabezpečiť aj vám!!!

Štítky: crossdress pošvy, ladyboy, crossdress bielizeň, vagina, crossdress, drag queen oblečenie, false pošvy, pánty pošvy, pre transgender, muž falošné prsia.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Množstvo: 1PCS
  • Hmotnosť: 1000-1800g
  • Číslo Modelu: Silikónové Nohavičky
  • Široko Aplikácie: Pre crossdresser, transgender, cosplay, drag queen, alebo len pre zábavu
  • Položka Druh: Prsia Formulár
  • Nemravný Obrázok: No
  • Materiál: Lekársky Silikón
  • Štýl: Nosenie Umelé Prsia Formy
  • Veľkosť: Boxer Shorter
  • Odev Starostlivosť: Ručné Umývanie Len
  • Názov Značky: KOOMIHO

Súvisiace produkty