Muti-fungovať vždy Dieťa/Dospelý Digitálne Teplota Non-kontakt telo teplomer na Čelo Digitálne Prenosné Infračervené Non-kontakt Presné
Muti-fungovať vždy Dieťa/Dospelý Digitálne Teplota Non-kontakt telo teplomer na Čelo Digitálne Prenosné Infračervené Non-kontakt Presné
Sku: g92299
(1 Recenzie)
Novinka

€26.36 €42.52

Popis:

Funkcie:

-- Tento produkt meria telesnú teplotu zberom infračervené tepelné žiarenie z ľudského tela čelo. Operácia je jednoduché a hygienické a meranie je rýchle a presné. Používateľ potrebuje zladiť sonda hlavu s meraním a stlačením tlačidla merania tlačidlo na približne 0,5 sekúnd rýchlo a presne zmerať telesnú teplotu. Pre domácnosť a zdravotnícke inštitúcie na meranie telesnej teploty použitie.

-- Teplomer sa používa najmä na detekciu ľudského tela, teplota na verejných miestach, ako sú domácnosti, porty vstupu, letiská, colné, stanice, terminály, nemocnice, inštitúcií, továrne, školy, hotely a kancelárske budovy. Je to vhodné pre skríning pacientov s horúčkou príznaky na zníženie infekcie a epidémie situácia šíriť.

Popis:

1. Merania režim: telesná teplota / teplota meranie dva režimy merania (telesnú teplotu, teplotu vody, mlieka teplotu, izbová teplota).

2. Displej: LCD digitálny displej s jasnými čítanie.

3. Doba merania: do 0,5 sekundy merania teploty, pohodlné a rýchle.

4. Snímanie merania: meranie sensor technológia, vysoká presnosť merania.

5. Automatické vypnutie: nie precenia po 10 sekundách, automatické vypnutie.

6. Jedným tlačidlom meranie: jedným tlačidlom meranie, jednoduchý na obsluhu.

7. Farba alarm: (normálne: zelené) (High: žltá),(Horúčka: red)

8. Ukladanie údajov: posledný 50 sady nameraná hodnota funkcie pamäte, vhodný pre užívateľov, prevzatie údajov porovnanie.

9. Prevod jednotiek: Fahrenheita alebo Celzia môže byť prevedený na seba.

10. Výhody: Bezpečné a infračervené meranie, aby sa zabránilo ujmu tradičné mer.cury teplomer mer.cury va.por vstrebáva do ľudského tela.

Špecifikácie:

Názov produktu: infračervený teplomer na čelo

Presnosť: ± 0.2 ℃

Typ výrobku: Zdravotnícke infračervený teplomer na čelo

Pamäť dát: 32 sady namerané hodnoty môžu byť zaznamenané

Doprava a skladovanie prostredie:

Teplota je -20 ℃ ~ + 55 ℃

Relatívna vlhkosť vzduchu je 0% ~ 95% RH

Rozsah merania: 32-42.9 ℃

Hmotnosť výrobku: 160 g

Napájanie: vstavaná lítiová batéria

Meranie vzdialenosti: 5-15 cm

Package zahrnuté:

1 x Teplomer

1 x anglický Manuál

Poznámka:

1. Prosím, aby rozdiel 0,5-1 cm vzhľadom k ručné meranie.

2. Vzhľadom na rozdiely v svetlo a displeja, farba položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: roztomilý skladací držiak, maškarný kompletný, kayfun v5 mini sklo, kayfun lite top vyplniť, huawei y9 2018 vody, maškarný bradford, daisy priesvitné záclony, etsy batoľa šaty, etsy býk náhrdelník.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty