Inovovaná Verzia UFO, Lietadiel Ručné Snímanie Infračervený Senzor Vnútorné Lietanie Hračky LED UFO Mini Drone Hračka na Diaľkové Ovládanie, USB Nabíjanie
Inovovaná Verzia UFO, Lietadiel Ručné Snímanie Infračervený Senzor Vnútorné Lietanie Hračky LED UFO Mini Drone Hračka na Diaľkové Ovládanie, USB Nabíjanie
Sku: g83673
(0 Recenzie)
Novinka

€3.33 €6.06

Popis:

Popis:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: ABS, elektronické companents

Farba: Ružová/Biela/Modrá

Nabíjanie metóda: USB nabíjanie

Čas nabíjania: 30 minút

Lietajúci čas: asi 5-8 minút

Metódy kontroly: Infračervený senzor

Snímanie vzdialenosť: Lietadlo periférie 5-10 cm

Odporúčaný Vek 3+ rokov

Špecifikácie:

1:indukčné snímače je na dne a okolo neho, môžete citlivé na zistí okolitých objektov a je naprogramovaný sa pohybuje od nich.

2:vrtule bol uzatvorený pružná oka bariéru, bez dotyku potrebné, chránia detské oči a kožu pred poškodením. Nie je potrebné kupovať batérie, toto lietanie hračky je USB bezpečné nabíjanie pre nekonečnú zábavu.

3:Zapnite spínač, Led svetlá, aby to lesk na nočnej oblohe. UFO, lietajúce lopta čaká lietať, až sa jemne hodiť ho do vzduchu, aby sa zabezpečila bezpečnosť.

4:Toto lietajúce UFO adoptes flexibilné ABS materiál na zlepšenie resistantance padanie, Určený pre spaľujúci, nechajte prekážku pred padaním na to.

5:Hrať sólo alebo znásobiť vašu zábavu priechodom s rukou medzi priateľmi a rodinou.

Package Zahrnuté:

1x Lietadiel

1x USB Kábel

1x Návod

Štítky: infračervené lampy usb, drone mini hučí, drone infračervené, quadcopt, romoss zmysel, drone kolo, vnútorné fontány vodopád domov, drone micro, drone mini, fpv motora.

  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Štýl: Moderné

Súvisiace produkty