OPA657 transimpedance IV -FET vysokorýchlostné APD\PIN high-speed fotoelektrické detekcie konverzie/TIA zosilňovač modul
OPA657 transimpedance IV -FET vysokorýchlostné APD\PIN high-speed fotoelektrické detekcie konverzie/TIA zosilňovač modul
Sku: g84571
(0 Recenzie)
Novinka

€18.37 €20.41

Popis:

Modul popis

OPA657 transimpedance zosilňovač high-speed a high-bandwidth IV konverzie okruhu, ktorý sa obvykle používa v pulzného svetla konverzie a niektoré slaboprúdové detekcia miesta. Minimálne uznesenia modulu je 0,1 nA. Modul má analógový signál pásma lepšie ako 100M, kompatibilné a prispôsobiť väčšine photodiodes PD a lavínové diódy APD. Hlavný čip modulu sa TI to high-bandwidth core OPA657. Operačný zosilňovač má vlastnosti extrémne vysokú šírku pásma a nízkeho skreslenia prúdu. Moduly sú obvykle používané pre vysokorýchlostné photodetection, svetelný impulz detekcie a fluorescenčné látky detekcie, atď.

Poštovné zoznam

OPA657 transimpedance zosilňovač modul poštovné zoznam Fyzické modul + PDF schematický diagram + po-predaj technickej podpory + elektrostatický taška balenie + shockproof peny Tipy: (1) modul rozhrania náš obchod je prehľadný a výkon je stabilný. Prosím, použite schematický diagram poskytuje náš obchod urobiť funkčné overovanie podľa príslušné experimentálne podmienky. (2) základné parametre tohto modulu sú v podrobnosťami. Modul informácií, súbor PDF je k dispozícii, a inžinierske súbor nie je k dispozícii. Prosím, uvedomte si kupujúci. Ak máte akékoľvek prevádzkové problémy, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. (3) Pred použitím modul, prečítajte si stránku s podrobnosťami tohto modulu pochopiť napájania a obmedzenia používania, tak, aby sa zabránilo poškodeniu modul z dôvodu nesprávne fungovanie. (4) Všetky moduly v našom obchode záruka je poskytovať skutočné modul parametre, funkcie a obrázky. Všetky moduly sú testované a dodáva.

Modul parametre

Modul model: 0PA657 transimpedance zosilňovač |Typ modulu: Súčasné Napätia Zosilňovača Modul napájacieho napätia: ±5V (TYP), ±6V (MAX.) Modul napájací prúd: ± 20mA Vstupný signál forma: single-prúd, ktorý sa skončil Vstupný prúd rozsah: 300uA (MAX), rôzne spätnú väzbu odporov zodpovedajú rôzne maximálne prúdy Minimálne rozlíšenie vstupný prúd: 0. 1nA Vstupný frekvenčný rozsah: DC - 50MHz (veľké spätnú väzbu odpor znamená menšie šírky pásma) Vstupná impedancia: 12K ohm Výstupné napätie rozsah: 6Vpp (MAX), výstupné napätie je v napájanie Výstupný prúd: ± 5mA (MAX.) Modul výstupné napätie: Vout=Iin*R1 Modul hmotnosť: 10g Modul ochrany: výkon zadnej strane spojenie ochrany |Modul špecifikácia: 41*37*7mm (dĺžka * šírka * výška-PCB veľkosť) Modul vykurovanie: bez chladiča (č odvod tepla potrebné pre normálnu prevádzku) Modul vykurovací faktor: nadmerné napätie škody čip alebo modul je poškodený Modul pracovná teplota: -25°C--+75*C (priemyselné použitie) Modul funkcie: výstup pozitívne a negatívne napájania, LED indikácia, nízkeho skreslenia prúdu Rozsah použitia: fotoelektrické detektor, zber dát front end, slabý signál detekcie, atď. Modul typ rozhrania: SMA signál vstup a výstup, 3.81-3PIM energie karta linka socke

Bezpečnostné opatrenia

(1) napájanie modulu je pozitívny a negatívny duálne napájanie, a napätie nesmie presiahnuť 6V. (2) Od modul je vysoko presné zariadenie, aby sa zabránilo zbytočnému rušeniu, odporúča sa použiť lineárny pohon. (3) Pre výstupný signál, odporúčame použitie dobré drôt na vstupné a výstupné signály zabezpečiť dobré základy. Môžete použiť osciloskop alebo voltmeter pozorovať účinok. Nedostatočný kontakt alebo nekvalitný káblov môže spôsobiť útlm signálu alebo nadmernému hluku.

Modul test chart

Na OPA847 transimpedance zosilňovač je napájaný naše ultra-nízke zvlnenie presnosť lineárnej napájania (±5V) na otestovanie fotoelektrické konverzie z PD a APD, resp. Prvá skúšobná metóda využíva naše PN502 photodiode PD ako aktuálny vstup OPA847 transimpedance zosilňovač ako svetlo prijímajúceho zariadenia. Na ploche funkcia signálu generátor generuje 1K square wave signál priamo riadiť light emitting diode na výrobu striedavého svetelný signál. Potom použite photodiode previesť zmenu photocurrent do napätie signálu, a potom laser oznámenie účinok môže byť dosiahnutý, ako je znázornené na Obrázku 1.

Pretože modul je napájaný pozitívne a negatívne, smer photocurrent môže byť pozitívny alebo negatívny. Druhá skúšobná metóda Prijať naše AD500-8 lavínové diódy, s APD špeciálne zaujatosti napájanie, poskytnúť APD skreslenia napätia, pracovnej plochy signálu generátor generuje 1K AC sínusová vlna signál priamo Riadiť light-emitting diodes na výrobu striedavého svetelné signály, a lavínové diódy na výrobu striedavého svetelné signály premení na aktuálny signál vstupný modul, modul konvertuje photocurrent do napätie signálu. účinok .Výsledky sú znázornené na Obrázku 2.

Štítky: hifi fet zosilňovač, apd napájací adaptér, 12 fet zosilňovač, fet zosilňovač, ea3, súčasné opatrenie modul, mosfets zosilňovač, dual fet, trubice zosilňovač mos, Senzor.

  • Typ Príslušenstva: Rozšírenie Doskové
  • Názov Značky: ElecDemo
  • Kompatibilné s: STM32
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty