Dr. pero Ultimy A6S S 7 ks Ihiel Profesionálne Derma Pero Starostlivosti o Pleť Zariadenie Microneedeling Pero Mezoterapia Kit Pre Vrásky
Dr. pero Ultimy A6S S 7 ks Ihiel Profesionálne Derma Pero Starostlivosti o Pleť Zariadenie Microneedeling Pero Mezoterapia Kit Pre Vrásky
Sku: g84687
(5 Recenzie)
Novinka

€79.45 €165.53

Popis:

Dr. pero Ultimy A6S Súpravy

Dr. Pero A6S Pero je mikro-ihiel výrobok vyvinutý a vyrobený podľa najvyšších štandardov v Spojených Štátoch a obsahuje dôveryhodných Swiss motora. Úplne inovovaný dokonalej krásy nástroje, aby vyhovoval vašim rôzne kozmetické potreby a vyhladzuje pokožku. Dr. Pero A6S stroj je navrhnutý s mimoriadnym tri zásuvky a bajonet zelené ihličie, veľmi pevné, a digitálny LED displej, ktorý zobrazuje rýchlosť, ktorú pracuje (6 rýchlostných úrovní); a má dva trvalé vstavaná batéria 1000mAh, každý batérie môže pracovať osem hodín.

Oblasti použitia:

①Treatment akné jazvy ②Scar opravy ③Smooth jemné linky ④Hair straty a starostlivosť o vlasy obnovy ⑤Stretch známky opravy ⑥Large pórov ⑦Tattoo odstránenie ⑧Reduction a odstránenie celulitídy ⑨Anti-edém ⑩Fades škvrny

Podpora Dropshipping

Ak si kúpite 2 ks ,môžeme dať 1% zľavou; Loď sa položka do 48 hodín v pracovné dni; Spoľahlivý Zákazník Servisu riešení vášho problému . Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky!

Dr. pero Ultimy A6S S 7 ks Ihiel v jednom balíku( 2 ks 16 pin štandardne )

Môžete vybrať nasledujúce ihly .( 5 ks 11 pin alebo 5 ks 16 pin alebo 5 ks 36 pin alebo 5 ks NANO.)

Najnovšie Dr. Pero A6S:

Smart pamäte & LED Displejom a 6 rýchlostných úrovní,

Na naspamäť vzor začína byť vykonané ,aby sa splnili vaše používateľské návyky. 6 rýchlostných úrovní, ktoré umožňujú užívateľom mať viac možností. S Digitálnym Displejom, je to viac intuitívne pre kontrolu rýchlosti.

3 nezávislé systémy jazdy

A6S prichádza s 3 nezávislé jazdy systémy, ktoré poskytujú trojitá ochrana pre základné komponenty. Zlepšuje stabilitu a odolnosť prístroja výrazne. Švajčiarsky dovezené motorové,Vysoký výkon, rýchlosť Až 18000 ot. / MIN.

3 zámky dizajn

Kazeta je uzamknutá bajonet ľahko a pevne, postup bude viac stabilný a vysoko effeciency.

Jemné ihly 16

0,18 MM jemné priemer.Špeciálne náplne pre A6S: 11pin a 16pin sú tenšie a vytvoriť menšie micro kanály následok menej prestojov.

Duálny režim (Káblové / Bezdrôtové)

Môžete použiť Káblové aj Bezdrôtové.Dve nabíjateľné batérie, obe pripojiť do siete a bezdrôtové režim v jednom.

Nastaviteľná dĺžka ihly

Rôzne ihly dĺžky môžu splniť rôzne starostlivosť o pleť potrebuje

Ako používať Dr. pero-A6S krásy zariadenia?

1. Prosím, prečítajte si ho v poli starostlivo pred použitím. 2. Uistite sa, že pero je nabité v bezdrôtovom režime alebo napájací kábel je v plug-in režime. 3. Čisté, suché a dezinfekciu pokožky. 4. Platia v podstate na tvári. 5. Nainštalujte jednorazové mikro-ihiel na nové tri slot, push ihiel cartridge vodorovne až na koniec, zámok ihly kazety otáčaním proti smeru hodinových ručičiek. 6. Stlačte tlačidlo napájania na 2-3 sekundy na vizuálne upraviť rýchlosť nástroja. 7. Rýchlosť 6 rôznych rýchlostí úrovne cítite pohodlnejšie. 8. Použiť mierny tlak na požadovanú plochu, a potom presuňte pero 4-5 krát. Prepínanie smeru. -V romantickom pokožky rituál, cez jemnú starostlivosť o pokožku, pomôcť vášmu telu uvoľnenie nervov a nekonečné ducha nájsť dôveru a najkrajšie. -Nepoužívajte na rany, akné, alebo podráždenú pokožku.

Všeobecné údržba:

1) uistite sa, skontrolujte zariadenie a adaptér pred použitím. 2) Uchovávajte ich spolu s jej vypínaním. Utrite jeho povrchu sa suchou handričkou. 3) Uchovávajte ju mimo dosahu priameho slnečného žiarenia alebo vysokých teplôt a vlhkosti. 4) nenechávajte merania, opraviť alebo pozmeniť zariadenia na non-profesionálny personál. 5) Pri používaní prístroja, ktorá nebola dlho používaná, skontrolujte, či funguje správne s bezpečnosť

Upozornenie:

ⅰ V záujme ochrany nástroja no, nie invertného nástroja, aby sa zabránilo kvapaliny späť-flow. ⅱ Indikátor napájania pobytov červená počas nabíjania. Indikátor napájania sa zmení na zelenú po nabíjanie dokončené.

Záruka:

Záručná doba Dr pero A6S je 6 mesiacov. Ponúkame opravu naše výrobky zo dňa boli zakúpené. Ak niektorý z našich produktov má škody alebo fyzické problémy. Ponúkame vám opravu alebo výmenu komponentov.

Package:

1x Dr. Pero A6s Zariadenia 2x 16 pin kazety 5x kazety(môžete si vybrať 11/ 16/36 /nano) 2x Batérie 1x Nabíjací adaptér 1x USB napájací kábel 1x užívateľský manuál

O plug:

Vyberte si prosím zapojte vhodný pre vás, keď ste na mieste, poradí, vďaka! Tento stroj sa NÁM zástrčku, EÚ zástrčku ,UK plug and AU zástrčku.

Štítky: Golstroj.sk šaty, on perá, dr. pero a6 c, veľké ihlice na pletenie, derma dr pero, hp dotykové pero, zbraň mezoterapia, dermarol, dr. pero, drpen m8.

  • 5 KS Ihiel Typ: 11/16/36/Nano
  • Microneedle Dĺžka: 0,25 mm
  • Názov Značky: dr.pero
  • Starostlivosť O Pleť Auta: S Digitálnym Displejom
  • Rýchlosti Motora: 18000-22000 ot. / MIN.
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Napájania: Bezdrôtové
  • Druh: Derma Priebežného Systému
  • Služby: Podpora Dropshipping
  • Funkcia: Starostlivosť o Pleť tváre,Omladenie Pokožky
  • Certifikácia: CE
  • Kapacita batérie: 1000 mAh
  • Jemné kazety: 34 rozchod pin kazety
  • Zdroj Napájania: US
  • Použitie pre: facelift
  • Kazety Množstvo: 2 ks 16pins a 5 ks ihiel
  • Ovládanie Rýchlosti: 6 Úroveň
  • Ihly práca: Hore a dole
  • Názov produktu: Bezdrôtové derma pero A6S

Súvisiace produkty