Universal Car Phone HUD Hlavu Hore Držiak pre GPS Navigáciu Obrázok Reflektor, Stredová palubná doska Smartphone Displej Stojan
Universal Car Phone HUD Hlavu Hore Držiak pre GPS Navigáciu Obrázok Reflektor, Stredová palubná doska Smartphone Displej Stojan
Sku: g86834
(0 Recenzie)
Novinka

€8.72 €12.12

Popis:

Univerzálny HUD Hlavu Telefón Držiak pre GPS Navigáciu Obrázok Reflektor, Stredová palubná doska Smartphone Držiaky Obrazovky Stojan

Špecifikácia:

Materiál: ABS+Reflektor

Farba: Čierna

Základná veľkosť: 6.3"(dĺžka) x 3.7"(šírka) x 0,5"(hrúbka)

Veľkosť obrazovky: 5.9 x 3.15 palcov

Vhodné pre iPhone, Samsung, ako aj väčšina ďalších inteligentných telefónov

Funkcie:

1. Náš produkt premení akýkoľvek smartphone do head-up displej (hud). To môže byť použitá s akoukoľvek auto máte v súčasnosti a bude odrážať všetky hud-založené smartphone app. To pozícií požadované informácie priamo v ovládači je priamka a je cenovo najdostupnejšie HUD produkt na trhu.

2. Head up display ukazuje/odráža len dostatok informácií priamo do vodiča zorné pole, čo vám umožní udržiavať konštantné dopravy, bez ďalších rozptýlenie. Tiež, nepotrebujete ďalšie GPS jednotky vzhľadom na turn-by-turn navigácia funkcie moderné inteligentné telefóny aplikácie. Bude odrážať všetky HUD-založené aplikácia (GPS Navigácia) obrázok alebo video v službe YouTube jasne pred vašimi očami, nechať si zobraziť navigačné pokyny jasne bez zníženia hlavu.

3. Nemáte žiadne potrebné pre extra proti sklzu mat, držiak do auta, ani air vent magnetického držiaka telefónu. Naše HUD bude podržte váš telefón a zabrániť, aby telefón z skĺzol dash. To môže byť použitý s rôznymi smartphony, ako pre iPhone 4 5 6 7, Samsung atď.

4. Na head-up displeji zobrazí požadované informácie, ktoré potrebujete, aby sa na jazdu. To môže zahŕňať všetko od vašej aktuálnej rýchlosti, GPS navigácia do revcount vášho motora a aj rôzne tlakomery.

Package Zahrnuté:

1 x Univerzálny Smartphone Hud Držiteľ

Štítky: hmla minifit, aio pro, hotcig kubi, hud displej auta gps univerzálny, auto displej hud, quare držiaka telefónu, rozchod pod 2, voopoo presuňte pnp pod, r80 wismec, egrip mini.

  • Magnetické: No
  • Nabíjačka: No
  • Materiál: Plastové
  • Má Reproduktor: No
  • HS ID: 6007
  • Kompatibilné Značky: Univerzálny
  • Použitie: Auto
  • Názov Značky: BBGear

Súvisiace produkty