HOT PREDAJ!! BLACK Rybárske Navijaky 9 Ložisko Gule, Spinning cievky fishing cievky DA1000-HC7000 5.2:1, spinning cievky odlievanie rybárske r
HOT PREDAJ!! BLACK Rybárske Navijaky 9 Ložisko Gule, Spinning cievky fishing cievky DA1000-HC7000 5.2:1, spinning cievky odlievanie rybárske r
Sku: g87830
(0 Recenzie)
Novinka

€12.68 €13.34

Popis:

Model:Čierna 9BB Ya Jedným zo spôsobov Spojka uzavretých Drag, spinning valce Funkcie: *Hliníková long stroke cievka a rukoväť *Jedným zo spôsobov spojka s uzavretým presuňte *Kvalita line ležal oscilácie systému *Shake:automatické skladacia rukoväť je možné zamieňať s vynikajúcou drevená rukoväť *vnútorné časti,kovové časti podľa zliatiny zinku / nerez / mosadz môže byť od seba. *Hlavné body materiál, ktorým sa prijíma nylon PA66 zosilnené plastové plastové pokovovanie časti z ABS pokovovanie Zoznam Balíkov: 1 * Fishing Cievky 1 * Originálne Krabice

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Položky sú dodávané do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé,sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 48 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a váš projekt.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: daiwa športové oblečenie, okuma reed cievky, bubon, koleso, 6000 cievky, veľká hra cievky, cast cievky, coonor cievky, umelé rybárske spining, skutočné odlievanie cievky, 270e.

  • Rybárske Navijaky Typ: Post-Nakladanie Kolovrat
  • presuňte:
  • Rybolovné Metódy,: Spinning
  • Prevodový Pomer:
  • Návnady Typ: Falošné Návnada
  • Poloha: prúd
  • Názov Značky: DNDYUJU
  • Číslo Modelu: HC1000-7000

Súvisiace produkty