Svietiť v Tme Veľkosť 4/5 Futbalový Loptu rozsvieti Futbal pre Deti bezpečné, odolné Osvetlenie Zásada Č Batérie Potrebné Skvelý Darček
Svietiť v Tme Veľkosť 4/5 Futbalový Loptu rozsvieti Futbal pre Deti bezpečné, odolné Osvetlenie Zásada Č Batérie Potrebné Skvelý Darček
Sku: g87836
(0 Recenzie)
Novinka

€11.89 €16.50

Popis:

Odrážky:

1、Vysokej Kvality: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, bezpečné a šetrné k životnému ochranu, odolná, ak nie je človekom alebo náhodnému poškodeniu, má najmenej päť rokov životnosti.

2、Osvetlenie Zásady: light-emitting súčasťou oblasti je navrhnutý s high-tech fluorescenčné materiály. Ako dlho ako tam je zdroj svetla, môže vyžarujú svetlo v noci, ako je napríklad slnečné svetlo, svetlá, blesky a blikajúce mobilné telefóny. Za jasného svetla, osvetlenie na pár minút, svietivosť je jednotné, a to môže vyžarujú svetlo pre 1-3 hodiny.

3、Žiadne Batérie, ktoré sú Potrebné: Tento futbal nevyžaduje batérie, ako dlho ako tam je svetlo alebo ultrafialové žiarenie, môže sa rozsvietiť, energeticky úsporné, environmentálne ochranu. LED footballs spoliehať na batérie majú nebezpečenstvo samovoľné spaľovania alebo výbuchu. LED futbal žiarovka používanie batérie môže dôjsť k poškodeniu.

4、2 Veľkostiach: Presnosť ryté línie, dobré vzduchotesnosť, 2 veľkostí si môžete vybrať. Veľkosti 4 pre 5-7 hráčov, veľkosť 5 pre pravidelné 11 hráčov.

5、Veľký Sviatok Darček: Môže byť použitý pre normálnu hru alebo predstavenia, alebo ako školenia loptu. Skvelý darček pre deti, ktorý má rád futbal. Absolútne prekvapenie na narodeninovej party.

Špecifikácia:

Názov: Svietiace Futbal

Špecifikácie: Veľkosť 4 ball / Veľkosť 5 lopta

Obvod: Veľkosť 4 (620-650 mm) / Veľkosť 5 (680-700 mm)

Hmotnosť(cca.): Veľkosť 4 650g; Veľkosť 5 750g

Povrchový materiál: TPU+EVA

Liner: priadza,-zabalené gumové vložky

Farba: farebné

Balenie Zoznam:

Svetelný Futbal*1

Nafukovacím*1

Ball Bag*1

Štítky: futbal, teny futbal, futbalová lopta veľkosť 5 futbalový loptu, bežal nfl futbal, svetelný loptu futbal, lampa futbal, lítium-titan, footbal, lopta závod, fotball gule.

  • Derivátové Série: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: PU
  • Nafukovacie: Áno