2 V 1 nabíjanie Lady Telo Škrabanie Holiaci strojček 3W Žena Nepremokavé Britva na Holenie Ženy, Vlasy, Nohy, Bikiny, Depilácia Zastrihávač Depiláciu
2 V 1 nabíjanie Lady Telo Škrabanie Holiaci strojček 3W Žena Nepremokavé Britva na Holenie Ženy, Vlasy, Nohy, Bikiny, Depilácia Zastrihávač Depiláciu
Sku: g88885
(2 Recenzie)
Novinka

€17.90 €22.10

Popis:

Funkcie:

1. Dual-purpose holiaci strojček je navrhnutý s dvoma fréza hlavy. Na epilating hlavu a holiace hlavy môže byť nahradený na použitie.

2. Výrobok je vynikajúce a kompaktný, ľahko sa prenáša a obchod.

3. Rýchle a efektívne štipku cutter head je vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny titánu odstrániť efektívne vlasy pri korienkoch.

4. S tichým zníženie hluku dizajn, to môže tiež byť používaný počas spánku, bez ovplyvnenia režimu spánku.

5. Výrobok má širokú škálu použitia, môže sa použiť na celom tele, a účinne odstraňuje chĺpky, ktorá vám umožní mať krásnu pleť.

Parameter:

Názov Produktu: Holiaci Strojček

Vlastnosti produktu: odstránenie chĺpkov, na holenie

Menovitý výkon: 3W

Platné napätie: 110-240V

Čas nabíjania: cca 8 hodín

Metóda čistenia: umývanie hlavy

Veľkosť produktu: o 12*6*2.5 cm/4.72*2.36*0.98 v

Zoznam:

1* Holiaci strojček

1* Šklbanie zariadenia

2* Protiprachový kryt

1* Čistiaca kefka

1* Nabíjačka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: telo zastrihávač chĺpkov, elektrický holiaci strojček žena, muž depilácia, depiláciu mi, osobné britva ženy, 2 v 1 zastrihávač, bikini zastrihávač pre ženy, súkromné holenie žena, laser oholenie, ZASTRIHÁVAČ.

  • Použitie: Telo
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • Metóda čistenia: umývanie hlavy
  • Názov Značky: jktynsfknsr
  • Materiál: holiaci strojček
  • Funkcia: odstránenie chĺpkov
  • Platné napätie: 110-240v
  • Číslo Modelu: holiaci strojček
  • Veľkosť: 12x6x2.5cm
  • Čas Nabíjania: o 8 hodín

Súvisiace produkty