20/40/60Pcs Upevnenia Skleníkových Držiak Pól, Pevné Svorka Rastliny, Kvet Sadeníc Kmeňových Podporu Vrúbľovanie Vkladov Konektor, Klip
20/40/60Pcs Upevnenia Skleníkových Držiak Pól, Pevné Svorka Rastliny, Kvet Sadeníc Kmeňových Podporu Vrúbľovanie Vkladov Konektor, Klip
Sku: g89081
(2 Recenzie)
Novinka

€3.56 €5.09

Popis:

Funkcia:

l E asy Jednou rukou, Opakovane, Poveternostným vplyvom & Non-hrdzaveniu, Jar Oceľového Drôtu Sada 20/40/60Pcs, malé 1" a veľké 1-3/4".

l videoklipy sú určené na Podporu a Ochranu Rastlín, Kvety a sadenice je pomôcť zabezpečiť rastliny Vyrovnávaním z toho, že je Poškodený alebo Zlomiť, Najmä v veterné a daždivé dni, Alebo užitočné priamemu slnečnému žiareniu pripojením Rastlinných kmeňových Trstiny, Pól, Arbor, Kov/Bamboo Garden Vklad/Stick, Záhrada Klietky, Strojov Podporu Obruče, mreže, Oplotenia/Gate Motúzov Mreže, Rebríky, Rod, Kábel, Priadze, Nite, Oblasť činnosti alebo Drôt, Sieťovina, alebo čokoľvek, čo môže poskytnúť rastlín podporu.

l Udržať vaše Zeleniny/Zeleninu, Kvety, Lezenie a Plazenie rastliny alebo malé Stromy spolu, ako Paradajky, Fazuľa, Uhorky, Cuketa, Baklažán, Melón, Cantaloupe, Letné Squash, Cukor Šarlátová Fazuľa, Tekvica, Baby, Kukurica, Paprika, Hrozno, Black-eyed Susan to, Vinič, Hortenzií, Zimolez, Plamienok, Popínavé Ruže, ľalie to, Brečtan, Jazmín, Mandevilla, Slnečnice, Moonflower, pupenec, Kapucínky, Vášeň, Sladký Hrášok, popínavé rastliny, Trúbka, Kanárske, Karolína, Madeira, Orchidey, Hučanie Vtákov, rastlín.

l Rýchle a Flexibilné vydania dizajn a Jednoduché použitie Pridať a Odstrániť jar klipy: Jednoducho štipku rukovätí na otvorenie a uvoľnenie do pasce kmeni a na podporu jedným jednoduchým pohybom. Jednej strane je všetko, čo je potrebné na rezervou a klip, takže vaša ruka zadarmo vložiť podporu a stonky do klipu.

l Chráni jemné kvety a rastliny držať vaše rastliny jemne, ale pevne proti Vetru škody, ušetrí vám to veľa problémov do starať o vaše rastlín. S týmto jar klip, môže mať rastliny pevne a tesne, chrániť silnú podporu

Špecifikácie:

Materiál: plast, zinok

Farba: Podľa fotografie zobraziť

veľkosť:

Veľké klip: 63*47*10 mm

Malý klip: 42*32*7mm

Platné scéna: dreviny, ovocné stromy, záhrady

Package som ncluding :

20/40/60Pcs Záhrada Klipy

Štítky: bonsai, rastlina vrúbľovanie, emisie skleníkových mini, držiteľ rastlín, záhrada zelený dom, mtb stonky, chladenie, hrnce plantes, veľké sadeníc, rastlina nožnicový.

  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: Áno