4K USB HDMI KVM Prepínač Políčko Zobrazenie Videa Prepínač USB Rozbočovač pre 2 PC Zdieľanie Klávesnice, Myši, Tlačiarne typu Plug and Play s Káblom
4K USB HDMI KVM Prepínač Políčko Zobrazenie Videa Prepínač USB Rozbočovač pre 2 PC Zdieľanie Klávesnice, Myši, Tlačiarne typu Plug and Play s Káblom
Sku: g89414
(0 Recenzie)
Novinka

€18.83 €23.54

Popis:

Funkcie

2 v 1, dizajn: Tento praktický HDMI KVM Prepínač box umožňuje ovládanie 2 PC hostiteľov na jednom monitore a zdieľať myš a klávesnicu nastaviť.

All-metal Shell: all-kovový obal chráni vnútorné dosky a zároveň znižuje rušenie z externého signálu.

Vysoký výkon: Tento prístroj má vynikajúci obraz, spracovanie a prenos schopností, stabilnejšie výstupný signál, spoľahlivejšie a vyššie, USB, HDMI prepínanie výkonu a efektívny spôsob, ako.

Plug and paly: Jednoduchá inštalácia typu plug and play. Je to pohodlné a rýchle ak chcete prepínať tlačidlom zapnutie zariadenia alebo externý tlačidlo ovládača.

4k HD Displej: môže podporovať 4K*2K / 30Hz výstup, zobrazenie všetkých informácií.

Široký aplikácie: je vhodný pre 2 pc na podiel na klávesnicu, myš, tlačiareň a ďalšie. Ideálny pre domáce, kancelárske, počítačová miestnosť, a viac k dispozícii scény.

Špecifikácia

Typ: USB HDMI Prepínač KVM

Materiál: plast

Farba: čierna

Rozlíšenie: 4K / 30Hz

Rozhranie: HDMI + USB

Veľkosť: cca 101*65*20 mm / 3.98*2.56*0.79 palec

Čistá hmotnosť: cca 300 g/oz 10.58

Balenie Obsahuje

1 * USB HDMI Prepínač KVM

2 * Typ-C Pripojenie kábla

1 * Pokyny

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka

Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: kvm prepínač hdmi 8 port, kvm prepínač usb, sdi switcher, kvm prepínač, 3 hdmi kvm, 2 port kvm prepínač hdmi, druhý monitor, hdmi splitter, hdmi maticový prepínač, hdmi kvm prepínač, dual monitor splitter.

  • Package: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: AIMOS
  • Rozlíšenie: 1920 x 1080
  • Typ Rozhrania: HDMI
  • Monitorovanie Pripojenia: 4 Porty
  • Pripojenia Počítača: 4 Porty

Súvisiace produkty