Rocketek 2 USB Nabíjací Dok Pre Nintend Prepínač Radosť-con Radič LED Typ-C Nabíjačka Pre Switch, Gamepad Poplatok Stojan NS
Rocketek 2 USB Nabíjací Dok Pre Nintend Prepínač Radosť-con Radič LED Typ-C Nabíjačka Pre Switch, Gamepad Poplatok Stojan NS
Sku: g89442
(5 Recenzie)
Novinka

€6.79 €10.44

Popis:

Optické RCA Digitálny k Converter Radič Nabíjací Dock pre Nntend Prepnite Ovládač pre Nintend Prepínač Radosť-con nabíjania

pre Nintend Prepínač Radosť-con plnenie Bluetooth Bezdrôtový ovládač pre Typ-C-HDMI Konvertor pre Nntend Prepnite Ovládač Popis Produktu

Switch, regulátor nabíjania

Špecifikácie:

Vstupné Napätie: DC5V/1000MA

Výstupné Napätie: DC5V/500-1000MA

Čas nabíjania: 2-4H

Materiál : ABS

Nabite Červené svetlo,Plné modrá svetlá

Poznámka:

Tento produkt nemôže byť zaradená do ohňa.

Nie je možné použiť žieravá kvapalná látka na čistenie výrobku.

Nemôže dať tento produkt za príliš horúce alebo príliš mokré miesto

Nedá rozoberať tento produkt sami

Pre Nintenso switch, regulátor nabíjania

Súčasťou balenia

1 x nabíjacia stanica pre Switch,

1 x Nabíjací Kábel

1.Dual Switch, Nabíjanie Súčasne - Switch, radiče bezpečne v doku a nabíjania v rovnakom čase.Aj to je jednoduché odpojiť radič od prístavu.

2.Indikátor LED - Modré svetlo znamená, že nabíjacej stanice je zapojený do elektrickej siete alebo plne nabité.Červené svetlo znamená, že váš pro regulátor nabíjania.

3.Ďalšie USB porty - 2 porty USB umožní nabíjať iné 5V zariadenia ako PS4 regulátor okrem Switch, Radiče.4 protišmyková podložka umožňuje nabíjanie stáť viac stabilné a bezpečné.

4.Rýchle Nabíjanie - Pod 1A energie,je potrebné, 2 hodiny nabíjania 2 Switch, radiče súčasne.Pod 1,5 A-2A,to môže byť rýchlejšie.Napájané zariadenia USB alebo USB zásuvky tehla.

5.Smart IC Ochrana - zahŕňa aktuálnu ochranu,ochranu pred prepätím a ochrana proti skratu.To sa vypne automaticky po úplne nabitá.

Štítky: nabíjačka telefónu, n prepínač dock, batéria e58, v úmysle prepínač, nintendo prepínač controlers, radosť con nintendo prepínač, NINTENDO PREPÍNAČ, Ovládanie, prepínač nintendo prepínač ns pro, štadióny radič stojan.

  • Číslo Modelu: RT-SH-C3
  • Nintendo Model: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo
  • Názov Značky: Rocketek

Súvisiace produkty